Doina Teodoru, prima reacție despre starea lui Cătălin Scărlătescu. Chef-ul a apărut bandajat la ochi, pe patul de spital

Doina Teodoru, prima reacție despre starea lui Cătălin Scărlătescu. Se pare că fostul jurat de la Chefi la cuțite a ajuns pe mâna medicilor după o întâmplare nefericită, însă nu se știe exact ce a pățit, doar că este în afara oricărui pericol.

19 ian. 2024, 11:29
Doina Teodoru, prima reacție despre starea lui Cătălin Scărlătescu. Chef-ul a apărut bandajat la ochi, pe patul de spital
Doina Teodoru, prima reacție despre starea lui Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru, prima reacție despre starea lui Cătălin Scărlătescu. Bucătarul a făcut o postare pe Instagram, în care apare bandajat la ochi, pe patul de spital. La poza pe care a urcat-o pe Instagram, maestrul culinar a scris că a avut oaspeți, etichetându-i pe prietenii săi, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea: „Am avut oaspeți. Să vedeți cum arată ei”.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, detalii din viața intimă. Câte iubite a avut în ultimii 10 ani: „Niciodată nu am fost un mare gagicar”

Doina Teodoru, prima reacție despre starea lui Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru nu a dorit să ofere detalii despre pățania iubitului ei, însă a precizat că nu avem de ce să ne facem griji, pentru că nu este nimic grav. „Eu sunt la filmare acum. E ok, e în regulă. Nu e nimic grav”, a declarat iubita lui Cătălin Scărlătescu, pentru Fanatik.ro.

Din păcate, nu pot să vă dau niciun detaliu. O să fie ok. E viu. Este viu! Se mai întâmplă și belele, na!”, a spus și unul din apropiații lui Cătălin Scărlătescu, pentru aceeași sursă.

Fanii speriați l-au întrebat imediat pe fostul jurat de la Antena 1 ce i s-a întâmplat, dar acesta nu a oferit până la acest moment prea multe detalii. Mesajele de susținere au curs lanț.

Multă sănătate”, „Sănătate multă și recuperare rapidă”, „Nu mor caii când vor câinii!”, „Bunul Dumnezeu să te aibă în grijă, vindecare grabnica!”, „Sper ca sunteți bine!”, „Auăleu! Sănatate, Chef!”, „Ce ai pățit chef Catalinnn????Sănătate cu carul..!!!”, sunt câteva dintre mesajele primite de Cătălin Scărlătescu pe Instagram, din partea fanilor săi.