Doina Teodoru, probleme de sănătate. Situaţie dramatică pentru iubita lui Cătălin Scărlătescu: „Mi-a apărut brusc!”

Doina Teodoru a dezvăluit că nu se poate bucura de priceperea în bucătărie a iubitului ei, Cătălin Scărlătescu, din cauza unei probleme de sănătate.

01 nov. 2023, 11:20
Doina Teodoru, probleme de sănătate. Situaţie dramatică pentru iubita lui Cătălin Scărlătescu: „Mi-a apărut brusc!”
Doina Teodoru, probleme de sănătate. Situaţie dramatică pentru iubita lui Cătălin Scărlătescu: "Mi-a apărut brusc!"

Doina Teodoru, probleme de sănătate. Vedeta se bucură de o siluetă de invidiat, dar a fost nevoită, de curând, să renunțe la mai multe alimente după ce și-a dat seama că acestea îi fac rău.

Citeşte şi: Doina Teodoru rupe tăcerea după ce iubitul ei, Cătălin Scărlătescu, a fost dat afară de la Chefi la cuțite. „Va fi văzut în continuare”

„Nu e prea greu să mă feresc de ce gătește pe acasă pentru că nu prea gătește pe acasă! Apoi, eu nu mănânc foarte multe chestii. Spre exemplu, de câteva luni, de când am început filmările, nu mai mănânc lactate. Aparent, am brusc această intoleranță la lactoză. Nu mai pot mânca lactate, deși le ador, îmi plac brânzeturile! Îmi apar bubițe pe piele, sunt tot felul de chestii de care nu aș vrea să vorbesc neapărat, dar nu îmi fac bine! Atunci, am renunțat și la lactate, am renunțat și la tot ce înseamnă grâu”, a spus iubita lui Cătălin Scărlătescu pentru ego.ro.

Citeşte şi: Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, declarații fără perdea din viața personală: „Sunt măritată deja!”

„La mine se limitează mâncarea, așa că îmi este foarte ușor să mă feresc de ce gătește Cătălin la restaurant, spre exemplu. Am observat că îmi apăreau bubițe pe piele de fiecare dată când mâncam lactate. Apoi, sunt clasicele, durerile de stomac! Îmi este bine acum, că nu mai mănânc lactate, parcă și tenul e mai curat. Lapte nu mai beau de ani de zile, nu prea îmi place, beam lapte vegetal, mi se pare mai gustos și mi se pare că sunt mai multe variante”, a mai spus Doina Teodoru.