Doina Teodoru rupe tăcerea după ce iubitul ei, Cătălin Scărlătescu, a fost dat afară de la Chefi la cuțite. „Va fi văzut în continuare”

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, a avut o primă reacție după ce cheful a refuzat să mai filmeze pentru show-ul culinar "Chefi la cuțite".

24 oct. 2023, 18:48
Doina Teodoru rupe tăcerea după ce iubitul ei, Cătălin Scărlătescu, a fost dat afară de la Chefi la cuțite. „Va fi văzut în continuare”

Actrița Doina Teodoru, care face și ea parte din echipa Antena 1, a spus că a fost foarte uimită când a aflat vestea că iubitul ei a fost dat afară de la Chefi la cuțite.

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au refuzat să mai filmeze pentru următorul sezon al „Chefi la cuțite” pe motiv că ar fi fost prea obosiți, iar șefii de la Antena 1 au fost nevoiți să-i dea afară.

Citește și Adriana Bahmuțeanu, hărțuită de fostul ei. Vedeta a rupt tăcerea: „Nu aveam chef de niciun amor ghebos”

Doina Teodoru a spus că a aflat vestea despre plecarea chefilor odată cu toată lumea. Actrița din „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” a mai precizat că iubitul ei va fi văzut în continuare fiindcă are multe proiecte în care e implicat.

„Eu, personal, nu pot să vă spun nimic. Va trebui să vorbiți cu Cătălin sau cu ceilalți doi chefi: ori cu Florin, ori cu Sorin. E bucătăria lor acolo, asta-i clar. Nu am știut nimic. Am fost informată după: «Vezi că se întâmplă lucrurile astea». «Ok, îmi pare rău. Ce să zic? Sunt alături de tine, orice s-ar întâmpla, cum e și normal». Şi eu am aflat odată cu toată lumea. Ce să zic? Cu siguranță va fi văzut în continuare, în restul proiectelor pe care le face”, a declarat Doina Teodoru, potrivit ego.ro.

Cum au ajuns cei trei jurați să fie dați afară de la Chefi la cuțite

Jurații de la Chefi la Cuțite au fost dați afară de Antena 1, după ce și-au exprimat refuzul de a mai participa la filmările pentru noul sezon al emisiunii. Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

Citește și Răzvan Fodor, surprins în ipostaze fierbinți cu o blondă celebră: „Cele mai mișto două minute din viața mea!”

În comunicatul de presă trimis de Antena 1, aceștia au arătat evoluția discuțiilor care au dus la situația dintre echipa „Chefi la cuțite” și cei trei foști jurați: Martie – Comunicare calendar de producție pentru sezonul 13 „Chefi la cuţite” către cei trei jurați. Mai-septembrie – Pregătiri producţie pentru sezon nou: difuzare anunț casting, comunicare cu toată echipa, sponsori și producție, contracte de închiriere, utilități, programare echipă filmare, preselecții în mai multe orașe din țară, asigurarea transportului pentru concurenții veniți din afara țării etc. Toate aceste demersuri au implicat alocarea de resurse financiare și umane, peste 150 de oameni au muncit pentru pregătirea show-ului. Septembrie – Jurații anunță, cu mai puțin de 30 de zile înainte de startul filmărilor, că nu mai pot participa la filmări, invocând starea de oboseală. Octombrie – Jurații refuză calendarul de producție modificat, deși acesta a fost ajustat conform propunerii lor. Final de poveste, început de istorie.