Doina Teodoru, val de ironii la adresa Monicăi Gabor: „De ce umblați cu boșorogi? Nu vă e rușine să luați bani de la bătrâni?”

Doina Teodoru a devenit cunoscută, în urmă cu doi ani, după participarea la "iUmor". La vremea aceea, actrița a imitat-o pe Dana Budeanu și a ironizat-o pe Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu.

07 feb. 2023, 12:51
Doina Teodoru, val de ironii la adresa Monicăi Gabor: „De ce umblați cu boșorogi? Nu vă e rușine să luați bani de la bătrâni?”

Câștigătoarea sezonului 3 de la „iUmor”, Doina Teodoru, a urcat pe scena show-ului de la Antena 1 și a imitat-o pe Dana Budeanu, moment în care a adus la adresa Monicăi Gabor glume acide.

„Voi luați exemple de la fete care n-au avut destin și au reușit în viață… gen Monica Columbeanu. Hai că mi-am adus aminte… Am o problemă cu asta De ce umblați cu boșorogi? Ziceți, mă. Nu vă e rușine, mă, să luați bani de la bătrâni? Comandați o pizza și moare moșul înainte să vină pizza. Ce faci? Cu ce-o plătești? Gândiți și voi un pic? Un bec n-ați schimbat și voi în capul vostru. Numai pe întuneric stați. Și cum scăpați de acasă, băgați în buze.

Ce aveți, bă, fratele meu, cu botul ală rață. Băi, nu-i nimic sexy la chestia asta. Dacă era sexy, băieții începeau să crească rațe acasă. Eu nu înțeleg cum vă spălați pe dinții cu buzoaiele alea. Cred că nici la molari nu ajungeți”, a spus Doina Teodoru, în timpul unui număr mai vechi de la „Iumor”, potrivit Click.

Citește și Cătălin Scărlătescu a dat din casă. Dezvăluiri nebănuite despre relația cu Doina Teodoru

Cine este Doina Teodoru

Doina Teodoru este o actriță originară din Galați. Vedeta a reușit să se facă observată atât de publicul larg, cât și de presă, odată cu apariția sa pe scena „Iumor”. După apariția ei în cadrul show-ului, Doina a fost cooptată de juratul Mihai Bendeac în proiectul său, „Băieți de oraș”, în care iubita lui Chef Cătălin Scărlătescu a jucat rolul Renatei, o moldovencencă înfocată.

„Cred că este cea mai mare diferență între audiții și finală pe care eu am văzut-o aici vreodată! Ai fost de zece ori mai bună acum. A fost senzațional! Culmea este că deși textul este excepțional, la tine primează interpretarea. Așa că eu o să votez pentru un personaj interpretat de o actriță mare. Ai fost genială! Sunt cel mai fericit om din lume! (…) Eu când am văzut-o pe Doina Teodoru pentru prima dată la «iUmor», chiar am avut senzația că de mult timp nu mai văzusem o femeie atât de frumoasă”, a declarat Mihai Bendeac în finala iUmor.

Citește și Cătălin Scărlătescu, prima declaraţie despre Doina Teodoru: „Este o relație foarte specială și frumoasă”

Diferența de vârstă nu contează pentru Doina Teodoru

Chiar dacă între Doina și partenerul său de viață, Cătălin Scărlătescu, este o diferență de vârstă de 17 ani, cei doi continuă să aibă o relație „specială”, așa cum afirmă juratul de la „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu. Aventura lor continuă și la „America Express”, unde cei doi parteneri se înțeleg de minune și sunt nerăbdători să descopere America de Sud.

„De când l-am văzut pe Sorin Bontea în costum de flamingo, mi-am dat seama că experiența «America Express» se întâmplă o singură dată în viață! Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta”, a spus Cătălin Scărlătescu pe rețelele sociale.