Doliu fără margini în BOR! Părintele Răzvan, duhovnicul inimilor, a murit fulgerător

Biserica Ortodoxă Română este în doliu, după ce părintele Răzvan Enache, un duhovnic extrem de iubit și apreciat, a murit subit la vârsta de 40 de ani. Familia, dar și enoriașii sunt împietriți de durere și nu le vine să creadă că cel care le-a alinat sufletele atâția ani nu mai este.

15 nov. 2023, 16:32
Doliu fără margini în BOR! Părintele Răzvan, duhovnicul inimilor, a murit fulgerător
Părintele Răzvan, duhovnicul inimilor, a murit fulgerător

Părintele Răzvan, duhovnicul inimilor, a murit fulgerător. Părintele Răzvan Enache avea o familie superbă pe care o iubea enorm, dar și o parohie care se învârtea după soare.

Citește și Doliu uriaș în BOR! Un mare duhovnic al neamului românesc va fi condus pe ultimul drum 

Părintele Răzvan, duhovnicul inimilor, a murit fulgerător

De foarte mulți ani el era paroh la biserica din Cristești I, Protopopiatul Târgu Mureș, unde era extrem de iubit de oamenii din sat care mergeau cu drag la biserică în fiecare zi de sărbătoare.

Pe data de 9 noiembrie, părintele Răzvan a murit subit la vârsta de 40 de ani, lăsând în urmă doi copii fără tată, dar și o comunitate care a rămas acum fără păstor.

„Iubiți credincioși!

Cu durere în suflet, dar cu nădejde în Hristos Domnul, am primit vestea trecerii în veșnicie a fratelui nostru, pr. ENACHE VASILE RĂZVAN!

DUMNEZEU SĂ-L IERTE ȘI SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!”
Ceremonia de înmormântare a Părintelui Răzvan Enache a fost programată pentru data de 14 noiembrie 2023, la localitatea Măgura, județul Bacău”, au postat apropiații preotului pe Facebook.

Vestea morții duhovnicului a căzut ca un trăsnet peste toți cei care l-au cunoscut și apreciat, mai ales că nu știau ca acesta să fi suferit de vreo boală.

Pe data de 14 noiembrie 2023, preotul a fost condus pe ultimul drum de către sute de oameni cărora nu le vine să creadă că acesta nu mai este în viață.

Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de preoți din Târgu Mureș și Bacău, colegi de breaslă, de liceu sau de școală cu părintele Răzvan.

”De astăzi, comunitatea Cristeștiului și Familia Datina este mai săracă. Un OM valoros, un sprijin necondiționat al activităților asociației noastre încă de la înființare, o prezență constantă la evenimentele noastre, cu multă dragoste față de copiii comunității, Preotul Enache Răzvan, ne-a părăsit. Odihnă veșnică!”, au postat reprezentanții Asociației Culturale Datina Cristești.

Pe rețelele de socializare au curs mesajele de condoleanțe din partea internauților care s-au arătat șocați de această pierdere.

”Dumnezeu să îl odihnească în pace! Un preot și un tată deosebit, Dumnezeu să îl ierte! M-a ajutat foarte mult, un om cu adevărat minunat. Îmi pare nespus de rău. Condoleanțe familiei”, sunt o parte dintre comentariile lăsate de internauți pe Facebook.

Citește și Doliu în tenis. A murit o legendă. I-a antrenat pe Andre Agassi, Boris Becker şi Serena Williams