Doliu imens în televiziune. Prezentatorul care emoţiona lumea cu comentariile sale sportive a murit subit

Celebrul prezentator tv al BBC Harry Gration, un împătimit al fotbalului, a murit la vârsta de 71 de ani.

25 iun. 2022, 12:14
Doliu imens în televiziune. Prezentatorul care emoţiona lumea cu comentariile sale sportive a murit subit

Celebrul prezentator TV al BBC, Harry Gration, a murit. Gazda programului Look North, care a lucrat pentru BBC Yorkshire, a fost omagiată de soția sa și foștii colegi, care s-au declarat „complet devastați” de trecerea în neființă a lui Harry Gration.

„Va fi de-a pururea cu noi”, a scris Helen Gration, confirmând decesul prezentatorului TV, conform informațiilor transmise de thesun.co.uk

„Colegul nostru preaiubit Harry Gration a murit azi, subit. Suntem complet devastați să vă dăm această veste. Suntem alături de soția lui Harry, Helen, alături de copiii și prietenii săi”, a subliniat BBC Yorkshire.

Doliu imens în lumea artistică! O legendă a muzicii rock a fost ucisă de cancer
De asemenea, directorul-general al BBC, Tim Davie, a vorbit despre prezentator, numindu-l „un comentator extraordinar”. „A fost un om natural la televiziune și la radio, adorat de publicul nostru, în special ca imagine de încredere a emisiunilor Look North și South Today.

A avut o legătură reală cu publicul, făcea parte din rândul său. Iubit de toți, dar mai ales în Yorkshire, unde a lăsat un gol imens, pentru mulți fani și prieteni. Suntem alături de familia sa, în aceste clipe grele”, a declarat Tim Davie.

A fost desemnat Omul Anului la Yorkshire Awards în 2013
Amintim că Harry Gration, care s-a născut în Bardford, Marea Britanie, a început să relateze despre meciurile de fotbal pentru BBC, în timp ce lucra ca profesor de istorie, la mijlocul anilor 1970, potrivit sursei menționate.

Blestemul Compact continuă, a murit „Megastarul”, unul dintre fondatorii trupei
În afară de radiodifuziune, Gration a fost președinte al Festivalului de Cricket din Scarborough, președinte al Premiilor pentru turism ale Consiliului de Turism din Yorkshire și s-a implicat în numeroase organizații de caritate.

În iulie 2011, a primit o diplomă onorifică din partea Facultății de Arte a Universității Metropolitane din Leeds, iar în 2013 a fost desemnat Omul Anului la Yorkshire Awards.