Doliu în cinematografie! A murit un îndrăgit actor, cunoscut din seriale precum „Sherlock”, „Outlander” sau „Skins”

Doliu în lumea cinematografiei! A murit un îndrăgit actor scoţian, John Sessions, cunoscut din seriale şi comedii britanice. S-a stins din viaţă la 67 de ani la Londra.

RomaniaTV.net
04 nov. 2020, 08:39
Doliu în cinematografie! A murit un îndrăgit actor, cunoscut din seriale precum „Sherlock”, „Outlander” sau „Skins”

Se pare că actorul a murit în urma unui stop cardio-respirator, în locuinţa sa din sudul Londrei, pe data de 2 noiembrie. În ziua de după tragedie, jurnalistul şi scriitorul de comedie Danny Baker l-a descris ca fiind „un talent adevărat pentru totdeauna”. Echipa BBC a spus despre el că „avea cunoştinţe enciclopedice care jucau un rol important în istoria spectacolului”.

John Sessions s-a născut în ianuarie 1953 şi a studiat Royal Academy of Dramatic Art din Londra, cu Kenneth Branagh.

E cunoscut pentru apariţia în seriale care s-au bucurat de un succes remarcabil, cum ar fi „Doctor Who”, „Sherlock”, „Skins”, „Shameless” sau „Outlander”. De asemenea, actorul a apărut în 1988 în distribuţia emisiunii de comedie „Whose Line Is It Anyway”, care se baza în parte pe improvizaţie.

John Sessions nu e străin nici de lungmetraje. A jucat în „Gangs of New York”, de Martin Scorsese, „Doamna de fier”, „Loving Vincent” sau „Mr Holmes”. El a apărut şi în „Mycroft Holmes”, fratele lui Sherlock Holmes.