Doliu în familia lui Petre Roman. A fost găsit mort în casă, mâncat de şobolani

Doliu în familia lui Petre Roman. Vărul Silviei Chifiriuc a fost găsit fără suflare în locuința sa din satul Tudor Vladimirescu, comuna Avrămeni, din județul Botoșani. Potrivit medicilor de pe Ambulanţă, care au ajuns la faţa locului, anumite porțiuni din membrele bărbatului erau mușcate de șobolani.

15 mart. 2021, 09:18
Doliu în familia lui Petre Roman. A fost găsit mort în casă, mâncat de şobolani
Vărul Silviei Chifiriuc a fost găsit fără suflare în locuința sa

Doliu în familia lui Petre Roman. Un văr de-al Silviei Chifiriuc a fost găsit fără viață în locuința sa din Botoșani. Este vorba despre un bărbat care ar fi fost decedat de mai multe zile.

Bărbatul a fost găsit mort pe podeaua dormitorului, de o vecină care a alertat autorităţile. Ea s-a îngrijorat că bărbatul nu mai ieșise din casă de o săptămână. A mers la el acasă şi a simțit un miros înțepător care venea dinspre ușă.

Citeşte şi: Petre Roman, dezvăluiri despre divorţ: „Nu m-am despărţit pentru Silvia”

Un echipaj de la Ambulanță, chemat la fața locului, a constatat, în urma examinării, că anumite porțiuni din membrele bărbatului, dar și de pe cap, erau mușcate de șobolani.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei.

Doliu în familia lui Petre Roman

În cauză a fost întocmit un dosar pentru ucidere din culpă, urmând ca în funcţie de rezultatul autopsiei să se dispună măsurile corespunzătoare”, a declarat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, potrivit Monitorulbt.ro.

Silvia Chifiriuc, mai tânăra soție a lui Petre Roman, este de loc din Săveni, județul Botoșani și a vorbit mereu cu drag despre originile ei. În urmă cu şase ani, artista şi-a îngropat ambii părinţi, care au murit la mică distanţă unul de altul.

Cântăreața locuiește de mai mulți ani în București, alături de fostul premier al României, și copilul lor.