Doliu în familia lui Speak! Bunicul artistului a murit din cauza Covid

Momente grele în familia lui Speak! Bunicul artisului s-a stins din viaţă din cauza infecţiei cu Covid.

23 nov. 2021, 19:03
Doliu în familia lui Speak! Bunicul artistului a murit din cauza Covid

Speak a făcut anunţul trist pe reţelele sociale şi a povestit despre ultimele momente din viaţa ultimului său bunic.

Speak a mărturisit că bunicul lui era împotriva vaccinării şi nu credea că virusul există cu adevărat. Din păcate, viaţa i-a demonstrat că nu are dreptate. Abia când situaţia lui s-a agravat, a înţeles că totul e cât se poate de serios. Bunicul artistului a acceptat, în cele din urmă, ajutorul medicilor, dar a fost prea târziu pentru el.

”Astăzi mi-am pierdut ultimul bunic. Probabil cel mai puternic dintre toți bunicii mei. Nu a vrut sa se vaccineze pentru că nu a crezut în virus, pentru că așa a văzut el la unu sau altul pe la TV. Nu a acceptat niciun ajutor din partea medicilor, la început. Pentru că nu credea în virus.

A început sa creadă când plămânii lui mai funcționau doar la 40% din capacitate, și când a realizat că nu mai poate respira. A acceptat ajutorul medicilor, apoi, dar a fost prea târziu. Virusul există, iar astăzi tocmai mi-a luat singurul bunic pe care îl mai aveam. Te iubesc bunicule!

P.S.: Daca sanatatea le permite, vaccinați-vă parintii si bunicii pentru că ei sunt cei mai vulnerabili!”, fost mesajul emoționant al Lui Speak.

Citeşte şi Speak și iubita sa, Ștefania, s-au luat la ceartă în fața unui centru de testare Covid. Schimb dur de replici: „Ești foarte urâtă”

Speak și Stefania au avut un schimb dur de replici chiar în fața fanilor, pe rețelele de socializare, iar cearta a izbucnit în timp ce stăteau la coadă în fața unui centru de testare Covid.

Speak și Ștefania formează un cuplu de patru ani, iar cei doi și-au împărtășit dintotdeauna experiențele pe rețelele de socializare, fiind foarte sinceri cu fanii lor.

Cei doi sunt foarte activi în lumea mondenă și s-au făcut remarcați atât talentului lor cât și aparițiilor în show-urile de televiziune.

După patru ani de relație, cei doi se simt îndeajuns de comfortabil, încât să se ironizeze unul pe celălalt pe rețelele de socilizare, iar un astfel de moment s-a întâmplat recent în timp ce cuplul stătea la coadă în fața unui centru de testare Covid-19.

Speak, iritat de faptul ca partenera sa de viață Ștefania, este foarte concentrată la telefon, i-a adresat câteva cuvinte neplăcute. Pe lângă asta, totul a plecat și de la un filtru folosit de artist, care nu a fost deloc pe placul șatenei.

”Ai probleme mari cu psihicul, ești foarte urâtă”, i-a spus Speak logodnicei sale, după ce tânăra s-a plâns că editarea imaginii nu o face să arate pe placul ei.”, i-a spus Speak iubitei sale.

Replica Ștefaniei a fost la fel de aprigă și în spirit de glumă, semn că a înteleles umorul răutăcios al partenerului.

”Ai reușit să mă plictisești și astăzi, de două ori”, a fost și replica venită imediat din partea Ștefaniei, relatează CanCan.