Doliu în familia lui Ștefan Stan! Persoana care i-a marcat viața artistului s-a stins: „A murit singur”

Zile negre pentru Ștefan Stan! Tatăl artistului s-a stins din viață. Cu toate că nu au avut o relație extraordinară, artisul a reușit să își respecte părintele.

17 mart. 2023, 23:48
Doliu în familia lui Ștefan Stan! Persoana care i-a marcat viața artistului s-a stins: „A murit singur”

Ștefan Stan traversează clipe cumplite, după ce tatăl său s-a stins din viață joi seare. Acesta a murit de bătrânețe, iar în ultima vreme a preferat să se retragă și să trăiască singur. Ziua de joi avea să fie ultima pentru el pe acest pământ. Fiul său a fost cel care l-a găsit decedat și cel care a aunuțat ulterior întreaga familie.

Citește și: A murit actorul cunoscut pentru rolul din franciza „John Wick”. „O mare durere pentru familia noastră artistică!”

Ștefan Stan a primit vestea caq un trăsnet, într-un context total nepotrivit, acesta fiind plecat din țară. Vestea a venit de la fratele său vitreg, care îl găsise pe bătrân fără suflare.

”A murit singur, era bătrân”, au fost cuvintele îndurerate ale artistului.

Cel mai probabil, ultima dorină a bătrânului a fost să fie incinerat, pentru că a doua zi după deces acesta a fost lucrul care s-a întâmplat. Fratele vitreg al lui Ștefan Stan a fost cel care s-a ocupat de acest proces. Momentan nu există informații suplimentare cu privire la cauzele decesului, însă putem bănui că bătrânețea a fost de vină pentru acest eveniment tragic.

Ștefan Stan nu avea o relație bună cu tatăl său

Ștefan Stan nu a avut tocmai o relație extraordinară cu tatăl său. Artistul își amintește cu tristețe de perioadele în care tatăl său o abuza fizic și emoțional pe mama sa. Cu toate că era destul de mic, acele momente negre i-au rămas întipărite în minte artistului, care a fost marcat de perioada respectivă din viața lui.

„Eram cu frații mei în camera noastră și în sufragerie tatăl meu o bătea pe mama și mama urla. Și eu îi întrebam pe frații mei ce se întâmplă și ei îmi spuneau că o bate pe «baba». Baba era personajul rău: ”Dacă nu ești cuminte, o chem pe baba”. Și eu, neștiind că e mama, strigam: „Dă-i tată, dă-i”.  Astea le-am conștientizat abia acum, târziu. Abia acum am conștientizat cât a suferit femeia asta pentru mine”, a povestit Ștefan Stan în cadrul unei emisiuni.

Ștefan Stan a explicat că a făcut eforturi pentru a-și respecta tatăl, cu toate că acesta l-a rănit și că a încercat să nu îl judece orice ar fi.  Deși pare greu de crezut, mama lui a fost cea care i-a insuflat aceste principii:

„Eu nu am voie să-l judec. Eu trebuie să-l respect, asta a spus mama mea. Bineînțeles, vorba mamei mele este sfântă”, a completat Ștefan Stan.

Citește și: Anunţul zilei pentru românii cu pensii sub 1.700 de lei. Bani în plus de la stat, când intră pe card