Elena Băsescu, făcută praf după ultima imagine postată pe Instagram. Cu ce s-a lăudat fiica lui Traian Băsescu FOTO

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, s-a angajat în presă. După ce a fost manechin, europarlamentar, acum s-a gândit să treacă la scris știri. Ea lucrează de la începutul acestui an în redacția de știri a postului de televiziune Aleph News.

07 apr. 2023, 13:49
Elena Băsescu, făcută praf după ultima imagine postată pe Instagram. Cu ce s-a lăudat fiica lui Traian Băsescu FOTO

Elena Băsescu, făcută praf după ultima imagine postată pe Instagram. Fiica fostului preşedinte a postat recent o imagine pe contul său de Instagram, de la locul de muncă, în care apare la butoane, în regie. Mai mulţi colegi au ironizat-o pe Eba, despre care au spus că și-a creat o imagine falsă pe conturile sale de socializare. „Elena Băsescu nu face regie, s-o fi pozat și ea pe acolo nimic mai mult. Ea este redactor pe politic, atât”, au spus aceştia Elenei Băsescu pentru Click!.

Citeşte şi: Elena Băsescu, transformată total de operaţiile estetice. Fiica fostului preşedinte a ajuns de nerecunoscut GALERIE FOTO

Elena Băsescu a fost manechin, europarlamentar în perioada 2009 – 2014,  angajată în 2016 la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale, iar în 2020 a candidat la alegerile parlamentare și a deschis lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților. Acum este angajată la televiziunea patronată de Adrian Sârbu, unde se ocupă de domeniul politic.

Citeşte şi: Elena Băsescu se iubeşte cu un bărbat însurat. Prima imagine cu ea şi milionarul care i-a furat inima

Elena Băsescu este mamă a trei copii. Sofia Anais (9 ani) și Traian. (7 ani) sunt copiii pe care-i are din căsătoria cu Bogdan Ionescu.  Cei doi au divorţat în septembrie 2016, după patru ani de căsnicie, iar apoi Eba și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat care a devenit și tatăl celui de-al treilea copil al său, Anastasia (5 ani). Tânărul afacerist Cătălin Gheorghe este mai tânăr cu 12 ani decât fiica lui Traian Băsescu și este patronul unui restaurant de fițe din București. Din păcate nici această relație nu a durat prea mult.