Fabulos! Elena Băsescu a dezvăluit ce sumă primește lunar ca pensie alimentară pentru copii

S-a aflat ce pensie alimentară primește Elena Băsescu în fiecare lună de la tații celor trei copii ai săi. Deși a avut câteva relații fiica președintelui Traian Băsescu este în continuare singură.

26 ian. 2023, 08:59
Fabulos! Elena Băsescu a dezvăluit ce sumă primește lunar ca pensie alimentară pentru copii
Elena Băsescu a dezvăluit ce sumă primește lunar ca pensie alimentară pentru copii

Elena Băsescu a dezvăluit ce sumă primește lunar ca pensie alimentară pentru copii. Elena Băsescu este o femeie superbă însă, din păcate, nu a avut noroc în dragoste.

Citește și Elena Băsescu s-a angajat în presă. După eșecul din politică, fiica fostului președinte vrea să devină jurnalist. Ce locuri de muncă a mai avut

Elena Băsescu a dezvăluit ce sumă primește lunar ca pensie alimentară pentru copii

După câteva relații eșuate, fiica președintelui Traian Băsescu își crește singură cei trei copii pe care îi adoră.

Chiar dacă tații copiilor săi sunt milionari, se pare că EBA nu primește o pensie alimentară uriașă așa cum se aștepta toată lumea.

În declarația sa de avere, fiica fostului președinte al României a trecut suma de 60.000 de lei – ”pensie alimentară minori”. Astfel, lunar EBA primește pentru cei trei copii suma de 5.000 de lei.

Această sumă este una destul de mică dacă stăm să ne gândim că atât Bogdan Ionescu, tatăl copiilor cei mari, cât și Tomată, tatăl ultimului copil, sunt milionari.

Mai mult, pensiile alimentare ale celor trei copii sunt aceleași cu cele plătite de oamenii de rând și având în vedere faptul că toți copii sunt înscriși la școli și grădinițe private, merg la echitație și în vacanțe luxoase, este foarte greu de crezut că cei 5.000 de lei  sunt suficienți pentru a acoperi toate cheltuielile lunare ale celor mici.

Elena Băsescu s-a angajat în presă

Elena Băsescu și-a început noul an cu o activitate complet nouă. Eba s-a angajat la Aleph News, televiziunea patronată de Adrian Sîrbu, și se va ocupa de redactarea știrilor. În momentul de față se află în proces de acomodare. Informația a fost confirmată, pe surse, de Paginademedia.ro.

Elena Băsescu a fost europarlamentar în perioada 2009 – 2014. În 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale. În 2020 a candidat la alegerile parlamentare și a deschis lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților, însă partidul nu a reușit să atingă procentul necesar intrării în Parlament.

La Camera de Comerț și Industrie, Elena Băsescu a primit inițial un salariu de 3.000 de lei pe lună. Era foarte mic față de cel cu care se obișnuise de pe vremea când era europarlamentar al României. Atunci lua un salariu de 6.000 de euro pe lună.

Pe vremea aceea, Elena Băsescu și fostul ei soț, Bogdan Ionescu, aveau în conturi comune aproximativ 460.000 de euro, tablouri în valoare de 10.000 de euro și bijuterii și ceasuri de 50.000 de euro.

Citește și Elena Băsescu se iubeşte cu un bărbat însurat. Prima imagine cu ea şi milionarul care i-a furat inima