Doliu în folclorul românesc. Rudele, cunoscuţii, dar şi colegii o plâng pe micuţă ARTISTĂ VIDEO

Publicat: Miercuri, 11 Aprilie 2018 16:03 // Actualizat: Miercuri, 11 Aprilie 2018 16:09 // Sursa: romaniatv.net

Durere fără margini în familia cântăreţei de doar 10 ani din Rovinari, care a murit din cauza unei boli grave, de Paşte. Sunt momente cumplite pentru părinţii Anei-Maria, care se pregătesc să-şi înmormânteze copilul. Profesorul de canto al Anei Maria Gheorghiţoaia, fetiţa care a murit în Sâmbăta Mare, face declarații uimitoare despre ultimele zile din viața cântăreței de muzică populară care a impresionat pe toată lumea cu talentul ei.


 
Durere fără margini în familia cântăreţei de doar 10 ani din Rovinari, care a murit din cauza unei boli grave, de Paşte. Sunt momente cumplite pentru părinţii Anei-Maria, care se pregătesc să-şi înmormânteze copilul. 

Profesorul de canto a făcut dezvăluiri dureroase despre ea. Pe 2 aprilie participase la un concurs, acolo unde a ieşit pe loc 1. 

“Este greu să vorbeşti de un copil la trecut. A fost fetiță deosebită. Acum 5 ani am întâlnit-o a Clubul Copiilor Rovinari și a dorit să se înscrie la cursuri de muzică ușoară la clasa mea. Am înscris-o și mi-am dat seamă că are talent nativ, iar după trei ani a solicitat să se înscrie la clasa de folclor, unde a reușit să-i depășească pe toți copiii. Treptat a ajuns la grupa de elită care ne reprezenta ansamblul și instituțiile. Ana a câștigat mute premii, era un copil cu zâmbetul pe față și își ajuta colegii la nevoie”, a spus gore Burlan pentru România TV.

“Ultimul său concurs a fost pe 2 aprilie și sincer și acum îmi vine să plâng. A câștigat premiul 1, premiu pe care nu am putut să i-l dăm, pentru că atunci au fost mulți copii, urmând ca după vacanță să le facem decernarea premiilor la toți copiii. Regret că nu îi mai putem da premiul Anei. A fost un copil pe care și l-ar fi dorit orice părinte, silitoare elegantă, optimistă”, a mai spus Gore Burlan.

Pentru părinţii Anei Maria Gheorghițoaia, Paştile s-au transformat într-o sărbătoare cumplită. Rudele, cunoscuţii, dar şi colegii o plâng pe micuţă ARTISTĂ: "Aveai o viață și o carieră in față, dar Domnul te-a luat lângă El, ca să îi cânți Lui, în ceruri ! Acum, doar El se mai poate bucura de vocea ta!”, a scris un apropiat pe Facebook.

Cântăreața de muzică populară Ana Maria Gheorghițoaia a murit. Avea doar 10 ani și i-a cucerit pe toți cu talentul ei. Micuța a stat în comă mai multe zile, după ce medicii îi prescrisese tratament pentru viroză.


 
 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
a muri Ana Maria Gheorghițoaia doliu folclor Gore Burlan
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8079
RON
25 Feb
noapte 3 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H