Doliu în lumea afacerilor! Un cunoscut om de afaceri și politician s-a stins din viață la exact 4 ani de la decesul soției

Curtea de Argeș este în doliu. Un cunoscut om de afaceri și politician s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani. Acesta a părăsit lumea celor vii la fix 4 ani de la moartea soției sale.

25 ian. 2023, 12:55
Doliu în lumea afacerilor! Un cunoscut om de afaceri și politician s-a stins din viață la exact 4 ani de la decesul soției
Familia Boncea în doliu

Doliu în lumea afacerilor. La exact 4 ani de la decesul soției, un important om de afaceri s-a stins din viață, lăsând în urmă multe lacrimi și suferință. Gheorghe Boncea, omul care a construit un imperiu în Curtea de Arges, a plecat spre o lume mai bună, după o luptă grea și chinuitoare co o boală nemiloasă. Ginerele acestuia a anunțat oribila veste, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Doliu în lumea modei. A murit la doar 27 de ani: „Era un suflet atât de frumos”

„Drum bun către ceruri, tata socru!…Iartă-ne dacă vreodată ți-am greșit, așa cum și noi ți-am iertat!” este mesajul transmis de ginere, Dragoș Secarin.

Familia Boncea în doliu

Nu este prima dramă a familiei Boncea. Coincidență sau nu, exact cu 4 ani în urmă s-a stins din viață și nevasta afaceristului. Și Crina Boncea a avut o moarte extrem de dificilă, marcată de lupta cu cancerul. Aceasta a fost diagnosticată cu boala când aceasta se afla într-un stadiu avansat. Sutele de tratamente nu au dat rezultate și Crina a murin în 2019 la o vărstă la care moartea nu ar trebui să intre în discuție.

Împreună cu Gheorghe Boncea, Crina avea un băiețel, potrivit ziarulprofit.ro. Pentru cei care nu știu familia Boncea deține multe spații comerciale în Curtea de Argeș. Afacerile acestei familii sunt ușor de recunoscut la Curtea de Argeș deoarece este scris numele Boncea pe clădiri. Cei care i-au cunoscut spun că este o adevărată tragedie în această familie. Soția nu avea mai mult de 50 ani iar soțul până în 60 de ani.

DRAMĂ. Acum Gheorghe Boncea s-a întâlnit în Ceruri cu soția Crina. Pentru totdeauna. A fost o legătură puternică între ei de nu au mai putut sta unul fără altul, mai spun apropiații. În timpul Pandemiei, Gheorghe Boncea a pierdut foarte mult. Acesta a fost o perioadă și consilier local. La acea vreme a fost acuzat că a demolat un moment istoric ca să construiască un lanț de magazine și un restaurant.

Citește și: Doliu în lumea sportului. Campionul a murit într-un tragic accident rutier. În mașină se aflau și cele două fiice ale sale, acestea fiind grav rănite