Doliu în lumea modei. A murit la doar 27 de ani: „Era un suflet atât de frumos”

Doliu în lumea modei. Modelul Jeremy Ruehlemann a murit la doar 27 de ani. Originar din New Jersey, Statele Unite ale Americii, tânărul era o prezență constantă pe podiumuri. De-a lungul timpului, a colaborat cu designeri celebri precum Christian Siriano, John Varvatos, Superdry, Perry Ellis şi mulţi alţii.

24 ian. 2023, 16:58

Doliu în lumea modei. Până la acest momet, nu se știe cu exactitate care este motivul decesului lui Jeremy. Medicii legiști urmează să stabilească cauzele care au dus la decesul prematur al tânărului.

Citește și: Cine este Charlotte Casiraghi, prinţesa care a atras privirile la prezentarea de modă Chanel. A defilat călare pe un armăsar

Doliu în lumea modei

Moartea lui Jeremy i-o șocat și întristat pe colegii de breaslă, care au luat cu asalt rețelele de socialiazare pentru a transmite mesaje de condoleanțe. Christian Siriano îl considera pe Jeremy una dintre sursele sale de inspirație, iar decesul acestuia i-a produs nespusă durere. Creatorul a fost printre primii care a transmis un mesaj legat de decesul modelului.

Nu am postat niciodată așa ceva, dar să pierzi un prieten care era un suflet atât de frumos este foarte greu. Acesta este pentru Jeremy, cel mai frumos bărbat care a oferit atât de multă dragoste tuturor celor pe care i-a întâlnit, fără nicio diferenţă”, au fost cuvintele creatorului.

Și colegii de breaslă ai lui Jeremy au fost șocați de trecerea timpurie în neființă a modelului. Lexi Wood a scris un mesaj absolut sfâșietor în amintirea lui Ruehlemann. Lexi Wood îl considera pe Jeremy cel mai bun prieten pe care ar fi putut să-l aibă vreodată.

Un celebru designer a murit din cauza unei boli

Franca Fendi, a treia dintre cele cinci surori Fendi, a murit în casa ei din Roma, la vârsta de 87 de ani, marți seara, din cauza unei boli, potrivit presei italiene. A fost responsabilă pentru semnarea lui Karl Lagerfeld ca director de creație.

Franca Fendi, alături de surorile ei (Paola, Anna, Carla și Alda) au transformat afacerea cu blănuri a părinților lor într-una dintre firmele emblematice ale luxului italian. Designerul s-a implicat în afacerea familiei încă de la o vârstă fragedă, mai ales începând cu anii 1960 când cele cinci surori au preluat de la părinţii lor, Edoardo Fendi şi Adele Casagrande, firma.

Fiecare dintre cele cinci surori a jucat un rol în companie: Paola a fost președinte, Anna a proiectat genți și accesorii, Fran ca a fost director de achiziții și a condus magazinele de bagaje și piele, Alda a condus saloanele de blană, iar Carla – cunoscută sub numele de La Generala – a condus compania. (Citește AICI mai multe detalii)