Doliu în lumea filmului. A murit starul din Star Wars şi Harry Potter, avea doar 56 de ani

Actorul britanic Paul Grant a murit la vârsta de 56 de ani, a anunțat familia acestuia. Era cunoscut pentru rolurile din "Star Wars" și "Harry Potter". Printre altele, Paul Grant a jucat rol de Ewok în "Return of The Jedi" și rol de goblin în "Harry Potter și Piatra Filosofală", dar a apărut și în "Legend2, un film cu Tom Cruise din 1985, și în "Willow2 (1988).

21 mart. 2023, 10:02
Doliu în lumea filmului. A murit starul din Star Wars şi Harry Potter, avea doar 56 de ani

Doliu în lumea filmului. Potrivit familiei, actorul s-a prăbușit brusc în fața gării King’s Cross din Londra, informează Daily Mail. Acesta a fost transportat de urgență la spital, unde medicii l-au declarat în moarte cerebrală, iar duminică a fost deconectat de la aparate. Cauza morții nu a fost dezvăluită. Paul Grant, care suferea de nanism, a avut o familie numeroasă, din care făceau parte iubita sa, Maria Dwyer, cele două fiice ale sale și băiatul său, dar și copii vitregi, și nepoți.

Citeşte şi: Doliu uriaş, a murit un comentator sportiv de legenda

„Sunt devastată. Tatăl meu a fost o legendă în multe feluri. Întotdeauna a adus un zâmbet și râs pe fața tuturor”, a declarat fiica sa, Sophie Jayne Grant, în vârstă de 28 de ani. Stacey, fiica vitregă a lui Grant, a creat o pagină Go Fund Me pentru a strânge fonduri pentru înmormântarea lui: „Încep această pagină, deoarece Paul a murit din păcate ieri și aș dori să-i ofer cea mai bună înmormântare pe care și-ar fi putut-o dori”.

Citeşte şi: Doliu imens în sport! Elena avea doar 37 de ani, dar a fost răpusă de cancer

Un prieten de familie al lui Oaul Grant a spus că Grant a spus că acesta „era un tip drăguț”, adăugând: „Întotdeauna s-a luptat cu dependența de droguri și alcool, dar a fost un actor talentat”. Paul Grant a vorbit în 2014 despre cum și-a aruncat toți banii pe băutură, droguri și prostituate, în timp ce viața lui a scăpat de sub control după despărțirea de soția sa.

PAUL GRANT KING PICAS TAKEN FROM FACEBOOK