Doliu în lumea filmului. Actorul Heath Freeman a murit la 41 de ani

Există zvonuri conform cărora actorul Heath Freeman ar fi murit în somn, în casa lui din Austin, Texas.

16 nov. 2021, 16:29
Doliu în lumea filmului. Actorul Heath Freeman a murit la 41 de ani

Lumea filmului a primit o veste cutremurătoare. Actorul Heath Freeman a murit la vârsta de 41 de ani, informează Independent.

Actorul Heath Freeman, cunoscut mai ales pentru rolul ucigașului în serie Howard Epps jucat pe parcursul a două sezoane din serialul „Bones”, a murit subit.

Potrivit the-sun.com, există zvonuri conform cărora Heath Freeman ar fi murit în somn, în casa lui din Austin, Texas.

Vedeta de reality TV și fosta Miss SUA Shanna Moakler a fost cea care a făcut publică informația despre moartea lui Freeman.

Zece capodopere cinematografice pe care trebuie să le vezi. Care este cel mai bun film al tuturor timpurilor

Managerul său, Joe S. Montificore, a confirmat vestea pentru Deadline: „Ne simțim cu adevărat devastați de pierderea iubitului nostru Heath Freeman. O ființă umană strălucită, cu un spirit intens și plină de suflet, ne lasă o amprentă de neșters în inimile noastre. Viața lui a fost plină de loialitate profundă, afecțiune și generozitate față de familia și prietenii săi. A avut o poftă extraordinară de viață. Era extrem de mândru de munca sa recentă în film și era foarte entuziasmat de următorul capitol al carierei sale. Moștenirea sa remarcabilă ca fiu, frate, unchi, prieten, actor și producător extraordinar de talentat, bucătar desăvârșit și om cu cel mai contagios și spectaculos râs va dăinui”.

EXCLUSIV Gigi Becali, dezvăluire şocantă despre adevărata cauză a morţii lui Petrică Mîţu Stoian: „Nu a murit din cauza terapiei cu oxigen hiperbaric. Clinica nu are nicio vină”