Doliu în lumea magistraţilor. O judecătoare a murit la 54 de ani după ce a căzut de pe scări în propria vilă

Fosta judecătoare de la Tribunalul Iași Mirela Anton a murit, pe 26 martie, la doar 54 de ani. O fostă colegă a declarat că aceasta nu era bolnavă, dar că a căzut pe scări în casă. Ea a apucat să își sune soțul, dar acesta a ajuns prea târziu.

28 mart. 2024, 13:58
Doliu în lumea magistraţilor. O judecătoare a murit la 54 de ani după ce a căzut de pe scări în propria vilă

Fosta judecătoare Mirela Anton, de la Tribunalul Iași, a murit subit marți, la doar 54 de ani, scrie Ziarul de Iași.

„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Din câte am înţeles, a căzut pe scări în casă. A mai apucat să-şi sune soţul, dar într-un sfert de oră s-a terminat“, a spus o fostă colegă a magistratei.

Cine era judecătoarea Mirela Anton

Absolventă a Facultăţii de Drept a Universităţii „Al.I. Cuza” în 1995, Mirela Anton a activat la începutul carierei în cadrul judecătoriilor Tecuci şi Paşcani.

DNA a prelungit controlul judiciar al lui Iulian Dumitrescu. PNL îl susţine în continuare pentru un nou mandat la preşedinţia CJ Prahova
A promovat la Tribunalul Iaşi în iunie 2000.  Soțul fostei judecătoare este medic la Spitalul de Copii „Sfânta Maria”, din Iași.

Ea ieșise la pensie în decembrie 2022. Consiliul Superior al Magistraturii a transmis un mesaj de condoleanțe: „Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă a doamnei Mirela Anton, fost judecător în cadrul Tribunalului Iaşi, şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească!“.

În urmă cu câteva zile, o altă judecătoare, Andreea Păcurar de la Judecătoria Șimleu Silvaniei, a murit la doar 34 de ani, după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă. Ea a fost judecător la Judecătoria Șimleu Silvaniei, iar înainte a fost procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău.

Colegii săi din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj sunt șocați de tragica veste și au transmis sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Citeşte şi

Cod roşu de intervenţie în Dolj, o femeie de 35 de ani a murit pe loc, alte 5 au ajuns la spital după coliziunea dintre două maşini