Doliu în lumea medicală! Medicul Dorin Mureșan a murit la 63 de ani. A lucrat până în ultimul moment la secția de ATI

Doliu în lumea medicală! Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a anunțat miercuri, 3 august, moartea medicului Dorin Mureșan.

03 aug. 2022, 16:17
Doliu în lumea medicală! Medicul Dorin Mureșan a murit la 63 de ani. A lucrat până în ultimul moment la secția de ATI

Dorin Mureșan a fost medicul coordonator al UPU Cluj timp de 10 ani. A fost coordonator, timp de 10 ani, al Unității de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Cluj-Napoca. S-a stins din viață la vârsta de 62 de ani.

Dorin Mureșan era medic cu dublă specializare, medicină generală și ATI. Medicul a lucrat până în ultima clipă a vieții în cadrul unității terapie intensivă din cadrul Clinicii Medicală 2.

„Odată cu trecerea în neființă a medicului Dorin Titus Mureșan, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a pierdut un profesionist desăvârșit, iar foștii colegi nu mai au alături un om de excepție. Medic cu dublă specializare, medicină generală și ATI, Dr. Dorin Mureșan și-a desfășurat activitatea ca medic urgentist și de terapie intensivă, activând până în ultima clipă a vieții în cadrul unității terapie intensivă din cadrul Clinicii Medicală 2.

Timp de 10 ani, între 2002 și 2012 a fost medicul coordonator al Unității de Primiri Urgențe. A efectuat mai multe stagii de pregătire și schimburi de experiență la spitale din străinătate. Personalul spitalului este alături de familia greu încercată. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!”, au transmis reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Citește și Medicul Vasi Rădulescu face apel la Nicuşor Dan să ia măsuri împotriva „bombardierilor”: „Voi posta până vă sesizaţi”

Citește și Medicul Bacalbaşa, teorie explozivă despre pandemie: „Cei care conduc real această lume au spus că trebuie să reducem populaţia globală la un miliard”