Medicul Vasi Rădulescu face apel la Nicuşor Dan să ia măsuri împotriva „bombardierilor”: „Voi posta până vă sesizaţi”

Medicul Vasi Rădulescu reclamă o situație neplăcută din București, şi anume zgomotul motoarelor turate la maximum pe timpul nopţii. Din cauza acestora, oamenii nu se pot odihni noaptea.

03 iul. 2022, 19:21
Medicul Vasi Rădulescu face apel la Nicuşor Dan să ia măsuri împotriva „bombardierilor”: „Voi posta până vă sesizaţi”

Celebrul medic Vasi Rădulescu face apel la primarul Nicuşor Dan să ia măsuri astfel încât liniştea bucureştenilor să nu mai fie perturbată noaptea de bombardieri.

Medicul Vasi Rădulescu îi cere primarului Nicuşor Dan să domolească „bombardierii”

Domnule Nicușor Dan,

Când ne gândim la un oraș, punem mereu ca prioritate oamenii. Spre exemplu, la o tură rapidă prin Cișmigiu, am văzut că parcul nu mai e pentru oameni, ci pentru ciori, porumbei, șobolani. M-aș fi bucurat să văd niște rațe, dar lacul e secat.

Mizerie, bănci rupte, dale scoase, iarbă din părți, locuri de joacă mizerabile. Ăsta nu e parc pentru oameni!

Citeste si Vasi Rădulescu, executat silit pentru aproape 100.000 de lei. Marian Godină a dezvăluit de ce a ajuns în faliment celebrul medic

Pe Calea Victoriei normal e să se circule regulamentar, nu cu scârț și decibeli la maximum din partea bombardierilor. Oamenii nu pot dormi noaptea din cauza acestor gherțoi care ne sufocă cu șmechereala lor. Puneți limitatoare de viteză, puneți poliție, ridicați trecerile de pietoni la nivelul trotuarelor.

Avem nevoie de parcuri pentru a respira, pentru a sta la răcoare vara, pentru a ne duce copiii la locuri de joacă frumoase, funcționale.

Avem nevoie de ordine pe șosele, nu de golăneală. O să postez până mă dor degetele. Poate se schimbă ceva. V.”, a scris medicul Vasi Rădulescu pe Facebook.

Citeste si Vasi Rădulescu a ajuns la fundul sacului! Medicul cere “comunității” să-l ajute cu bani! “Am pierdut tot ce am construit în trei ani”