DOLIU în lumea medicală! Un renumit doctor s-a stins din viaţă

Zile triste pentru medicina românească, doi medici cu state vechi s-au stins din viaţă. Mii de mesaje de condileanţe pe reţelele de socializare.

21 iun. 2022, 10:49
DOLIU în lumea medicală! Un renumit doctor s-a stins din viaţă

Doliu în lumea medicală. Stelian Popescu, figură proeminentă a medicinei în județul Neamț, fost director timp de 17 ani al Spitalului Județean și șef al Secției Dermato-Venerice, s-a stins din viață, la vârsta de 85 de ani.

De numele său se leagă deschiderea spre presă și susținerea impecabilă a transparenței activității medicale din spital, imediat după Revoluția din decembrie 1989. Până în prezent, nu a fost egalat, scrie Mesagerul de Neamţ

Doliu în lumea medicinei românești. Un mare medic celebru a murit brusc, după 30 de ani de carieră. FOTO

Nu este singura veste tristă, în urmă cu o săptămână, Mioara Munteanu, medic primar pneumolog la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, s-a stins din viață.

Tragicul anunț a fost făcut public de către reprezentanții instituției sibiene pe paginia de Facebook.

”Ne luăm rămas bun cu profundă tristețe de la draga și buna noastră colegă, dr. Mioara Munteanu, medic primar pneumolog în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu.

Doliu în lumea teatrului! A murit Alexandru Lulescu, la doar câteva zile după ce și-a serbat ziua de naștere. Actorul și-a prevestit moartea
Vom păstra mereu în amintirea noastră profesionalismul, dăruirea și omenia de care a dat dovadă de-a lungul întregii sale cariere de peste 30 de ani. A iubit oamenii, a adus alinare suferinței a mii de bolnavi și s-a dedicat cu mult devotament nobilei misiuni de a reda sănătatea semenilor.