Doliu în lumea modei. Un designer celebru din România s-a stins din viață la doar 42 de ani

Doliu în lumea modei. Un celebru designer din România s-a stins din viață la doar 42 de ani. Este vorba despre Delia Lazăr, cunoscută și apreciată pentru rochiile de mireasă și pentru ținutele sale de ocazie pe care le crea.

08 ian. 2024, 21:10
Doliu în lumea modei. Un designer celebru din România s-a stins din viață la doar 42 de ani
Doliu în lumea modei

Doliu în lumea modei. Anunțul trist a fost făcut chiar de apropiații creatoarei de modă, pe rețelele de socializare. La finalul anului trecut, Delia Lazăr susținea că se confruntă cu o problemă de sănătate delicată, însă era foarte optimistă că va trece cu bine peste această încercare grea.

Citește și: Doliu în lumea modei. Un cunoscut designer a murit subit la doar 46 de ani

Doliu în lumea modei

Din nefericire, creatoarea de modă a pierdut lupta cu boala și s-a stins din viață la doar 42 de ani, lăsând în urma ei multă durere, dar și trei băieți minunați.

Trupul neînsuflețit al regretatei creatoare de modă urmează să fie depus la Capela Bisericii Sfântul Nicolae din Slobozia. Miercuri, 10 ianuarie 2024, la ora 12: 00, Delia Lazăr va fi condusă pe ultimul drum. Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Învierea lui Lazăr din cartierul Muscel, potrivit fanatik.ro.

Anul acesta m-a învățat să nu renunț niciodată. M-am confruntat cu atâtea provocări, dar le-am înfruntat cu curaj. Știu că voi răzbate în tot ce va urma. M-a învățat să renunţ la iluzia controlului. Sunt lucruri care se vor întâmpla indiferent dacă îmi place sau nu. Atâta timp cât am încredere în proces și fac tot posibilul, totul va fi în regulă! M-a învățat să accept schimbarea.

Oportunitățile se vor prezenta întotdeauna celor care sunt pregătiţi, iar eu sunt dispusă să accept schimbarea dacă aceasta va duce la o versiune mai bună a mea! Țin să le mulțumesc tuturor celor care mă respectă. Celor care mă consideră un prieten. Celor care mă iubesc. Celor care se gândesc la mine din când în când. Celor care îmi dau un sfat bun. Celor care-mi dau puterea de a continua. Celor care mă susțin şi mă acceptă aşa cum sunt. Vă mulțumesc!”, scria Delia Lazăr, pe 30 decembrie 2023.