Doliu în lumea muzicii, a murit un artist de legendă. O planetă întreagă i-a fredonat şlagărele

Ultimul spectacol al lui Nesmith a avut loc în urmă cu mai puțin de o lună, când el și cel care este acum singurul membru supraviețuitor al familiei Monkees, Micky Dolenz, au încheiat un turneu de adio

11 dec. 2021, 09:59
Doliu în lumea muzicii, a murit un artist de legendă. O planetă întreagă i-a fredonat şlagărele

Doliu în lumea muzicii, a încetat din viaţă unul din componenţii celebrei trupe The Monkees. Michael Nesmith, care a devenit cunoscut ca membru al formației americane The Monkees, a murit vineri din cauze naturale la 78 de ani, relatează Variety.

Anunțul a fost făcut chiar de familia sa, în revista Rolling Stone. Potrivit acestora, muzicianul a murit înconjurat de familie, în pace, din cauze naturale.

‘’Vă rugăm să ne respectați intimitatea în acest moment și vă mulțumim pentru dragostea și lumina pe care le-ați arătat lui și nouă’’, a declarat familia cântărețului.

Ultimul spectacol al lui Nesmith a avut loc în urmă cu mai puțin de o lună, când el și cel care este acum singurul membru supraviețuitor al familiei Monkees, Micky Dolenz, au încheiat un turneu de adio la Teatrul Grec din L.A., pe 14 noiembrie.

Cei doi urmau să mai țină un ultim concert împreună la începutul lui 2022. Nesmith a cântat la voce, chitară și a scris versuri pentru Monkees.

Doliu în muzica internaţională! A încetat din viaţă compozitorul care a folosit în creaţiile sale undele cerebrale

Doliu în lumea filmului! ”Regina” a murit brusc. Milioane de români o urmăreau cu sufletul la gură

Celebra actriță mexicană Carmen Salinas s-a stins din viață la 82 de ani. Aceasta era una dintre cele mai apreciate artiste de pe micile ecrane. A ajuns în comă din cauza unei probleme de sănătate.

Familia a anunțat tragica veste. Carmen Salina era considerată una dintre cele mai mari actrițe din Mexic, fiind protagonista a sute de telenovele și filme.

Doliu în lumea filmului. O îndrăgită actriță s-a stins din viață! A stat aproape o lună în comă profundă

Înainte să afle că are probleme de sănătate, vedeta filma pentru o nouă telenovelă: „Mi fortuna es amarte”, unde o juca pe „Doña Margarita Domínguez”. Potrivit presei din Mexic, după decesul lui Carmen Salinas, Silvia Pinal sau de Ana Martin sunt propuse pentru a îi lua locul.

Aceasta și-a petrecut toată viața lângă soțul său, Pedro Plascencia, alături de care a avut doi copii, pe Pedro Plascencia Salinas și pe María Eugenia Plascencia. Timpul actriței era unul foarte încărcat, având șapte nepoți.