Dramă în showbizul românesc. O vedetă celebră de la noi, accidentată grav. O mașină a lovit-o în plin. ”Impactul a aruncat mașina, învârtind-o de două ori și ajungând în șanț”

O celebră vedetă din România a fost la un pas de moarte! Diva a fost implicată într-un accident extrem de grav în acest weekend. Dacă nu ar fi avut căștile pe cap, nu se știe ce s-ar fi întâmplat cu viața acesteia.

24 ian. 2023, 12:59

O celebră vedetă de la noi a fost implicată într-un grav accident de mșină. Michelle, cunoscută, de cei mai mulți, drept „Spintecătoarea De La Morgă”  a fost la un pas de moarte în acest weekend. Diva a fost implicată într-un accident rutier extrem de grav care ar fi putut fi însemnat sfârșitul pentru aceasta. Norocul extraordinar a fost că aceasta purta, din fericire, o pereche de câști cu burete. Acestea i-au salvat viața.

Citește și: Emily Burghelea le arată fanilor săi cum arată corpul ei, la fix o zi după naștere

Michelle tocmai terminase examenul la master și, deși, nu nu este adepta transportului cu Uber, fiind foarte obosită a ales să comande o mașină pentru a merge acasă. La scurt timp, mașina în care se afla vedeta a fost implicată într-un grav accident. Norocul lui Michelle a fost că purta pe cap o pereche de căști voluminoase, care au atenuat impactul. Uber-ul a fost lovit din lateral, iar impactul a azvârlit mașina, învârtind-o de două ori. Mașina s-a oprit într-un șanț.

Celebra vedetă este acum acasă unde primește îngrijiri

„Spintecătoarea De La Morgă”  a fost rănită în impact, însă în prezent se află acasă, unde primește tratamentul necesar și calmate pentru durerile infernale. Totuși aceasta îi mulțumește lui Dumnezu pentru faptul că nu a fost mai grav. Dacă nu ar fi purtat căștile respective, nu se știe cât de grav ar fi fost impactul, însă se presupune că ar fi putut să se soldeze cu un timpan spart sau chiar mai rău.

„SAMBATA, dupa ce si-a finalizat examenul la master, Michelle a chemat un Uber. Desi nu este “fana” Uber, a fost nevoita sa o faca. Norocul ei, daca il putem numi asa, a fost faptul ca in momentul impactului, cealalta masina a intrat in lateralul unde Michelle era, iar aceasta purta niste casti destul de voluminoase cu burete care efectiv i-au salvat viata. Ea isi sprijinea capul de geam, ascultând muzica si chiar atipand, fiind obosita. Impactul din lateral, a aruncat masina, învartind-o de doua ori si ajungand in șanț. Nu stie ce se întâmplase decat faptul ca parca isi primise 10 pumni in cap, gat, coaste, si inca cativa pumni pe unde a mai ramas.

Adrenalina, a ajutat-o sa nu simta nimic, apoi calmantele de la spital si abia luni, adica azi isi vede vânătăile, aproximativ 11-22,prezinta “avaratii”.Ea este bine, altfel nu ar avea cum.Nu se plange. Daca nu avea castile pe urechi, impactul din lateral cu siguranta ii spargea timpanul sau mai mult de atat pentru ca acolo a fost zona de impact. Este avariata (dureri si vânătai) dar este acasa cu tratament si calmante.

VIATA este frumoasa. Prost este cel care cred ca eveniment de genul acesta inseamna o pedeapsa sau ceva rau. Asta ar inseamna ca restul o mie de fapte bune întâmplate ei ar insemna ca este in înger? Nu exista om căruia sa i se implice doar fapte bune, importante sunt rezultatele faptelor. In viata, nu ti se pot intampla doar lucruri bune, NICIODATA. Unii poate nu mai scapau cu viata. In viata întâmpinam si lucruri minunate si mai putin minunate.

Si totusi, doar o minune o putea scoate pe Michelle dintr-un asemenea accident, fara fracturi, desi vânătăi are destule. Este important sa fim recunoscatori pentru ocrotirea pe care o avem. Cu totii ne îmbolnăvim, ea de exemplu nu a racit deloc in lunile acestea, ce trebuia sa zica de cei care isi suflau nasul zilnic si erau pe la medici? Trebuie sa fim recunoascatori pentru protectia si iubirea care ni se ofera. Cei care se limitează doar la eveniment…. Le pot spune ca se intampla zilnic, si zilnic mor oameni si copii nevinovați! De maine va fi mai bine si va puteam comunica! Va imbratiseaza!”, au postat pe Facebook apropiații lui Michelle.

Citește și: Clipe de panică la Survivor România! Carmen Grebenișan a leșinat în fața colegilor chiar în timpul show-ului