Doliu în lumea sportului românesc! Un celebru fotbalist a încetat din viaţă la vârsta de 59 de ani

După o suferinţă îndelungată, un fost jucător al echipei Sport Club Bacău a încetat din viaţă la vârsta de 59 de ani. Născut pe 29 august 1960, la Tâmboiești, județul Vrancea, a jucat la echipe precum Foresta Gugeşti, Unirea Focşani, SC Bacău şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

RomaniaTV.net
01 iun. 2020, 19:51
Doliu în lumea sportului românesc! Un celebru fotbalist a încetat din viaţă la vârsta de 59 de ani

Gabi Fulga, fost mijlocaş la Sport Club Bacău, avea unele probleme de sănătate, iar în dimineaţa zilei de 1 iunie inima lui a încetat să mai bată. 

A debutat în prima ligă pe 17 august 1986, într-o partidă Jiul Petroșani – SC Bacău 1-1. A înscris 5 goluri în 110 meciuri în Divizia A.

Citeşte şi Un ucigaş în serie, printre suporterii de carton aflaţi în tribune în Australia

Gabi Fulga a fost coleg cu fotbaliști precum Costel Câmpeanu, Cornel Fişic, Constantin Arteni, Gheorghe Burleanu, Vasile Şoiman, Petre Grigoraş, Vasile Jercălău, Daniel Scînteie, Ion Tismănaru sau Leon Ivanov.

Vestea morţii a fost dată de fiica lui, Roxana Fulga, pe Facebook: „De ziua copilului, ai decis sa pleci… sa pleci de tot. Te-ai grăbit…. și ne-ai lăsat cu o mare durere in suflet. Drum lin către stele, tăticul meu! “Toți cei care vor sa-i aducă un ultim omagiu o pot face la Capela Sfântul Ioan din Bacau pana joi dimineața când va fi dus spre satul lui natal (Tamboiesti-Vrancea) pentru înmormântare„.

O veste extrem de tristă primită chiar acum, de Ziua Copiilor, inima fostului fotbalist băcăuan Gabi Fulga a refuzat să mai bată”, a scris şi Leonard Popa, jurnalist la „Sportul Băcăuan”. 

Anunţul decesului a apărut, ulterior, şi pe pagina de facebook Tele 1 Bacău: „A murit Gabriel Fulga, fostul atacant al SCM Bacău din anii 80! Gabi Fulga a venit la SCM Bacău în 1986 și a jucat extremă stânga pana în 1990. A mai evoluat la Focșani, Piatra Neamț, Moinești. În august ar fi împlinit 60 ani! Dumnezeu să-l odihnească!