Doliu în lumea sportului. Un surfer profesionist a murit după o altercaţie într-un bar

Doliu în lumea sportului. Chris Davidson a decedat în acest weekend după ce a fost implicat într-o altercație cu un alt bărbat, în fața unui bar din New South Wales. Sportivul a fost lovit cu pumnul și a căzut lovindu-se cu capul de trotuar, iar impactul i-a fost fatal.

26 sept. 2022, 15:07
Doliu în lumea sportului. Un surfer profesionist a murit după o altercaţie într-un bar
Un surfer profesionist a murit după o altercaţie într-un bar

Doliu în lumea sportului. În ciuda asistenței medicale rapide pe care a primit-o, inclusiv la fața locului, totul s-a terminat cu o tragedie. Fostul sportiv a decedat la spitalul Kempsey. Un bărbat de 42 de ani a fost arestat și este principalul suspect. Deocamdată nu se știe de la ce a pornit scandalul.

Citeşte şi: Doliu în sport, un mare campion a murit la 25 de ani. Ministrul Eduard Novak, condoleanţe pe Facebook

Doliu în lumea sportului

A existat deja o audiere, duminică, în cazul bărbatului care este acuzat de omor, conform Marca. „Davo a fost un surfer incredibil de talentat și un adevărat personaj în sportul și comunitatea noastră. Gândurile noastre sunt cu familia sa și cu cei doi copii ai săi”, a fost mesajul publicat de organizația de surf din Australia.

Un alt cunoscut jucător a fost găsit mort în propria locuință. Marion Barber, fost jucător din NFL, s-a stins din viață la 38 de ani. Polițiștii din Frisco, Texas, i-au găsit cadavrul în propriul apartament. Barber a fost vedetă la echipa Dallas Cowboys în anii 2000. Nu se cunosc până în momentul de față mai multe detalii referitoare la cauza decesului.

Viața lui Barber, după ce s-a retras din activitate, a fost marcată de probleme. În ultima vreme, apropiații și-au făcut griji pentru sănătatea mintală a lui Barber și din cauza conflictelor pe care acesta le-a avut cu poliția, potrivit presei locale.

Printre cei care deplâng moartea lui Marion Barber se numără fostul său coechipier Dez Bryant, care a spus vara trecută că nu mai poate să-l vadă pe Barber jucând fotbal american, știind problemele cu care s-a confruntat după cariera în NFL.