Doliu în sport. Soţul atletei Agnes Tirop a fost arestat pentru crimă

Esre din nou doliu în lumea sportului, după ce Agnes Tirop, campioană mondială la cross country, a fost ucisă cu sânge rece.

15 oct. 2021, 12:52
Doliu în sport. Soţul atletei Agnes Tirop a fost arestat pentru crimă

Poliţia kenyană a anunţat, joi, că l-a arestat pe soţul atletei Agnes Tirop, suspectat că a ucis-o pe tânăra de 25 de ani, informează AFP.

“Suspectul a fost arestat la Mombasa. El este în arest. A fost arestat în timp ce încerca să fugă”, a declarat George Kinoti, director în cadrul poliţiei din Kenya.

Doliu în fotbalul românesc. Fostul selecţioner Cornel Drăguşin a murit
Emmanuel Rotich se va prezenta astăzi în faţa unui tribunal. Agnes Tirop, campioană mondială la cross country în 2015 şi de două ori medaliată la Campionatele Mondiale la 10.000 metri, a murit la doar 25 de ani, în această săptămână, trupul neînsufleţit fiind găsit miercuri. Ea ar fi fost înjunghiată mortal de soţul ei.

Agnes Tirop, campioană mondială la cross country, a murit la doar 25 de ani. Prima ipoteză: ar fi fost ucisă de soţ!
Tirop a devenit campioană mondială la cross country în 2015, la doar 19 ani. La 10 000 m, ea a fost medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale din 2017 şi la ediţia din 2019.

În luna august, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, ea a încheiat pe locul patru la 5.000 de metri şi recent a stabilit un record mondial la 10 km pe şosea.


loading...