Doliu în PNL. Doctorul Nicolae Ciucă de la filiala Constanţa a murit de Covid

Nicolae Ciucă, președintele Organizației Seniorilor Naționali Liberali Constanța și fost consilier județean a decedat în cursul zilei de 10 noiembrie.

11 nov. 2021, 09:08
Doliu în PNL. Doctorul Nicolae Ciucă de la filiala Constanţa a murit de Covid

Doliu în PNL. Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a anunțat  trecerea în neființă a lui Nicolae Ciucă. Acesta era președintele Organizației Seniorilor Naționali Liberali Constanța și a fost consilier județean. În anul 2019, acesta i-a cedat locul din Consiliul Județean lui George Măndilă.

Doliu în PNL. Un membru a murit din cauza coronavirusului: „Am pierdut un prieten drag”

În septembrie anul acesta, Nicolae Ciucă a fost prezent la Congresul PNL, unde s-au reunit peste 800 de membri ai partidului liberal. Aici, Florin Cîțu și Ludovic Orban au fost întâmpinați cu un mesaj venit din partea membrilor simpli din partid.

„Vă bat dacă nu vă împăcați azi, amânați alegerile și vă vedeți de guvernare. Vă bat dacă nu faceți asta”, este mesajul transmis de liberali.

Nicolae Ciucă a murit miercuri, 10 noiembrie, iar vestea i-a șocat pe colegii bărbatului. Aceștia susțin că președintele Organizației Seniorilor Naționali Liberali Constanța era o persoană activă și extrem de dedicată partidului.

Din primele informații apărute în spațiul public, fostul consilier s-ar fi stins din viață în urma infectării cu virusul SARS-Cov-2.

Doliu în PNL. Fostul lider din Vrancea, Corneliu Momanu, a murit

„Filiala Constanța a Partidului Național Liberal anunță cu profundă durere trecerea în neființă a domnului doctor Nicolae Ciucă. Figură marcantă printre liberali, fost consilier județean, domnul Ciucă ocupa, în prezent, funcția de președinte al Organizației Seniorilor Naționali Liberali Constanța și prim vicepreședinte OSNL. Generații de liberali au fost inspirați de dăruirea, tenacitatea si devotamentul domnului doctor. Partidul Național Liberal a suferit astăzi o grea pierdere.
Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, se arată în postarea făcută pe pagina de Facebook celor de la PNL Constanța.

Un mesaj plin de cuvinte frumoase a fost postat și pe pagina de Facebook a Seniorilor Național Liberali, unde foștii colegi ai lui Nicolae Ciucă își fac cunoscut regretul, precizând faptul că vor fi alături de familia îndoliată pentru a trece peste această grea încercare. „Drum lin către stele domnule Nicolae Ciucă
Președintele Organizației Seniorilor Naționali Liberali Constanța .Fost #consilier județean din partea #PNL Constanța
Suntem cu toții alături de familia îndoliată !😥
Dumnezeu să te odihnească în pace!😥”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Seniorilor Liberali Constanța.


loading...