Doliu în politică. Accident CUMPLIT în urmă cu puţin timp. Din păcate, politicianul şi soţia au murit pe loc

Doliu în politica din România, după ce un lider UDMR a murit într-un accident cumplit de circulație. Tragedia a avut loc în centrul orașului Zalău, el și soția lui și-au pierdut viața pe loc.

RomaniaTV.net
22 mart. 2019, 14:06
Doliu în politică. Accident CUMPLIT în urmă cu puţin timp. Din păcate, politicianul şi soţia au murit pe loc

Erdődi Béla, șoferul decedat în tragicul accident care a avut loc joi în centrul Zalăului, a fost unul dintre membrii fondatori ai UDMR Zalău și, totodată, cel mai în vârstă membru activ al organizației sălăjene a partidului.

Vestea tragică a fost confirmată și de UDMR Zalău într-o postare pe pagina oficială de Facebook. „Moartea tragică a celui mai vechi membru activ al organizaţiei lui UDMR a zguduit comunitatea maghiară a oraşului. E greu să înțelegem şi să ne obișnuim cu gândul că nu mai e printre noi”, scriu reprezentanții de la UDMR Zalău.

În decembrie anul trecut, când a împlinit 80 de ani și aproape 30 de ani de activitate politică, Erdődi Béla a fost sărbătorit de colegii săi. 

A fost un eveniment frumos, emoționant, însă nimeni nu s-a gândit atunci că va fi ultima dată când îl vom avea aproape și că Erdődi Béla va trece la cele sfinte într-un mod atât de tragic. Cu toții suntem șocați față de ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Fazakas Miki, viceprimarul municipiului Zalău, pentru magazinsalajean.ro.