Doliu în presa din România. Octavian Metoni a murit

Jurnalistul bucureștean Octavian Metoni a murit. S-a întâmplat în seara zilei de 10 septembrie. De câțiva ani, Tavi, așa cum îl știau cei apropiați, se lupta cu o boală necruțătoare.

RomaniaTV.net
13 sept. 2019, 18:34
Doliu în presa din România. Octavian Metoni a murit

Prietenii spuneau despre Octavian Metoni că „puteai purta o discuție cu el informată pe orice subiect: de la istoria Căilor Ferate Române la medaliații Jocurilor Olimpice”. Considerat un jurnalist „de modă veche”, Metoni a fost un cinefil prin excelență. Un singur lucru îi depăşea pasiunea pentru filme – iubirea față de echipa Rapid București. Un om de caracter, Tavi a lucrat în mai multe redacţii importante. 

Octavian Metoni a făcut parte din cadrul departamentului fotbal internaţional, la ProSport, în perioada 2008-2010, şi a reflectat în mare parte a activităţii sale fotbalul german. Pasionat şi de alte sporturi precum volei, handbal sau rugby, Octavian Metoni a strâns de-a lungul vieţii o colecţie imensă de ziare şi reviste din ţară şi de peste hotare. Mergea la meciurile Rapidului şi obişnuia să nu rateze partidele internaţionale ale naţionalei de rugby.