Doliu în presă. Jurnalista Silvia Pintea a încetat din viaţă

A încetat din viață Silvia Pintea, jurnalistă și binecunoscută realizatoare de emisiuni de televiziune. Numele ei este strâns legat de Studioul Regional TVR Cluj și de Radio Cluj.

24 mai 2023, 11:10
Doliu în presă. Jurnalista Silvia Pintea a încetat din viaţă

Silvia Pintea a murit . u o carieră impresioantă, jurnalista era un om foarte respectat de colegii de breaslă, iar vestea trecerii la cele veșnice i-a șocat pe toți. A fost unul dintre reporterii care s-au aflat pe teren în zilele Revoluției și a participat la deschiderea TVR Cluj în acele momente tulburi.

Doliu în lumea sportului. Un fotbalist de doar 24 de ani a murit, după ce s-a înecat într-un canal

Silvia Pintea a fost prima crainică a TVR Cluj după 1989, dar și scriitoare. Fost redactor șef la Televiziunea Română, Cluj, realizatoare a multor documentare istorice pentru televiziune, Silvia Pintea a murit pe 23 mai. Acum rudele și colegii se pregătesc să o conducă pe ultimul drum.

„A fost unul dintre reporterii care s-au aflat pe teren în zilele Revoluției și a participat la deschiderea TVR Cluj în acele momente tulburi. Dumnezeu să o odihnească”, au scris colegii de la  TVR Cluj pe Facebook

Doliu în lumea cinematografiei! A murit un cunoscut actor la 58 de ani. A jucat în filme celebre precum „Thor”, „Punisher”, „Divergent” sau „King Arthur”