DOLIU în PSD. A murit fostul PRIMAR, învins de o BOALĂ TERIBILĂ

Ion Nicoale, membru fondator al Partidului Social Democrat, fost președinte al PSD Titu, fost primar al orașului Titu, fost primar al oraşului Târgoviște, fost deputat în Parlamentul României, fost vicepreședinte al Consilului Județean Dâmbovița, a murit, joi, 17 februarie 2020, din cauza unei boli teribile.

17 feb. 2020, 13:33
DOLIU în PSD. A murit fostul PRIMAR, învins de o BOALĂ TERIBILĂ

Ion Nicolae era bolnav de mai mulți ani. A fost internat în spital, dar în urmă cu trei zile familia decisese să fie adus acasă, pentru că medicii nu îi mai dădeau nici o șansă de însănătoșire.

Doliu în politică. A murit un deputat cu două mandate

„Am aflat de două ceasuri și încă nu sunt capabil să procesez vestea. A plecat dintre noi Ion Nicolae, fost primar al orașului Titu și al municipiului Târgoviște, deputat, vicepreședinte CJD. E o pierdere personală, pentru că OMUL acesta a fost un model pentru mine, prin pasiunea și vrednicia sa. A muncit toată viața și a crezut mereu că faptele bune înving orice în lume asta. Era, pur și simplu, incapabil să urască. Suflet uriaș. Ce amărăciune pe ziua asta… Odihnește-te în liniște, nea Nae!”, a scris Adrian Țuțuianu pe Facebook.

DOLIU ÎN POLITICĂ. Mihai Stepanescu a murit. Fostul primar al Reşiţei s-a stins la numai 55 de ani

„Astăzi, ne-a părăsit pentru totdeauna domnul președinte Nicolae! Membru fondator al Partidului Social Democrat, fost președinte al PSD Titu, fost primar al orașului #Titu, fost primar al Târgoviștei, fost deputat în Parlamentul României, fost vicepreședinte al Consilului Județean Dâmbovița, domnul Ion Nicolae a fost unul dintre liderii politici care au contribuit decisiv la dezvoltarea administrativă a orasului Titu și a judetului Dâmbovița! Cei care doresc să-si ia rămas bun, il găsesc acasă, la Titu, pe strada Eroilor nr 4! Înmormântarea va avea loc joi, 20 februarie. Dumnezeu să-l ierte!”, a scris Vlad Oprea, președintele PSD Titu, pe pagina sa de Facebook.