Doliu în PSD! A murit un lider important, primar în Olt, la doar 45 de ani. Era internat în spital: „Ai plecat mult prea devreme!”

George Daniel Iancu, edilul comunei Valea Mare din judeţul Olt, a murit la vârsta de doar 45 de ani. Prietenii și familia spun că edilul se confrunta cu probleme de sănătate.

03 oct. 2023, 10:37
Doliu în PSD! A murit un lider important, primar în Olt, la doar 45 de ani. Era internat în spital: „Ai plecat mult prea devreme!”
Doliu în PSD! A murit un lider important, primar în Olt, la doar 45 de ani. Era internat în spital: "Ai plecat mult prea devreme!"

Doliu în PSD! George Daniel Iancu era fratele deputatului Marius Iancu și se afla la al doilea mandat de primar în fruntea comunei Valea Mare din Olt, câștigând alegerile locale pentru prima dată în 2016 din partea Partidului Social Democrat. Edilul s-a stins la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde se afla internat.

Citeşte şi: Doliu uriaș în Biserica Ortodoxă! Unul dintre cei mai iubiți duhovnici din România s-a stins la vârsta de 95 de ani

„Suntem profund întristați de dispariția cutremurătoare a prietenului nostru și primarul comunei Valea Mare, Dani Iancu. La doar 45 de ani, Dumnezeu a decis că are alte planuri cu el. Este o pierdere pe care n-o putem exprima în cuvinte, atât pentru comunitate, cât mai ales pentru cei dragi! În aceste momente dificile, transmitem sincere condoleanțe și gânduri de sprijin către familia sa. Dumnezeu să aducă alinare și multă putere celor care îl plâng! Dumnezeu să-l odihnească!”, este anunţul făcut de Organizația PSD Olt.

George Daniel Iancu era inginer zootehnist și absolvise Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București. Era căsătorit și avea doi copii.

Citeşte şi: Doliu în muzica românească. O celebră artistă a murit la 45 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Cezar Ouatu este devastat: „Este nedrept uneori ce se întâmplă”

„În astfel de momente cuvintele sunt prea sărace. Stau de ceva timp și tot nu îmi vine să cred. Astăzi, ne-a părăsit fulgerător un prieten, un coleg, un fiu, un tată… Un lider”, a transmis un prieten al familiei, pe Facebook. De altfel, rețelele de socializare au fost împânzite de mesaje de condoleanțe după trecerea în neființă a edilului: „Ai plecat mult prea devreme George Daniel Iancu!”, „Dumnezeu să te aibă în paza sa, Dani!”, „Condoleanțe și putere familiei să treacă peste greaua încercare!”.