Doliu în PSD. Fost primar pentru 20 de ani în Botoşani, a murit la 59 de ani

Organizația Județeană PSD Botoșani transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate pentru pierderea lui Ștefan Cojocariu, fost primar al cumunei Dimăcheni.

22 aug. 2023, 16:27
Doliu în PSD. Fost primar pentru 20 de ani în Botoşani, a murit la 59 de ani

Ștefan Cojocariu a fost primarul comunei Dămicheni timp de 20 de ani, până în anul 2020, atunci când a pierdut alegerile în fața actualului primar, Marinel Moruz (USR). Fostul primar era actual consilier local. Comuna Dămicheni are 1.353 de locuitori, fiind cea mai mică din judeţul Botoșani.

„Ne exprimăm regretul profund, la aflarea veștii de trecere în neființă a celui care a fost colegul nostru, primar Ștefan Cojocariu. Rămas bun, domnule primar!.

Acum, în aceste clipe de adâncă tristețe, este foarte greu să găsim cuvintele, pentru că nimic nu mai poate mângâia sufletele familiei greu încercate.Transmitem pe această cale, condoleanțe membrilor familiei îndurerate și sperăm ca prezența și sentimentele de compasiune ale rudelor, prietenilor și tuturor celor care le sunt alături în aceste momente pline de durere și tristețe, să le aducă alinare și mângâiere”, transmite PSD Botoșani.

Acesta a fost singurul primar al comunei de la înființare până în 2020. A avut patru mandate și a condus comuna timp de 20 de ani. În prezent, acesta era consilier local.

Ștefan Cojocariu s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani, în spitalul din Botoșani, unde era internat. Duminică seară, acesta a fost de urgență la spitalul din Dorohoi, iar de acolo a fost transferat la Spitalul Județean Botoșani.

Citeşte şi: Deputatul Radu Cristescu cere demisia ministrului de Interne Predoiu: „A ieşit public, la mişto, să-şi pună fundul politic la adăpost”