Doliu în PSD! Un fost primar s-a stins din viaţă la doar 56 de ani

Fostul primar al comunei mehedințene Balta Constantin Stoican s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut pe Facebook de cetățenii comunei.

19 nov. 2022, 16:31
Doliu în PSD! Un fost primar s-a stins din viaţă la doar 56 de ani

Doliu în PSD! Localnicii au fost foarte mulţumiţi de activitatea la Primărie a lui Constantin Stoican, motiv pentru care l-au votat de trei ori. De-a lungul celor trei mandate, Stoican a reuşit să aduc îmbunătăţiri semnificative în comună, schimbându-i complet faţa.

Doliu în PSD! Fost primar mort la doar 56 de ani

Comuna Balta a pierdut un om de valoare, un om, care a început sa construiască încă de cand a venit în Primăria Balta! Comunitatea din Balta Mehedinti l-a răsplătit, de fiecare data in ziua votului, drept dovadă, a avut trei mandate.

Datorită domniei sale, comuna Balta are asfalt, drumuri în toată comuna, pietruite, apa în satul Balta, refacerea și dotarea căminelor culturale în toate cele 5 sate… un proiect lăsat in urma cu toate demersurile legale făcute doar sa înceapă lucrările (continuarea asfaltării in satele Sfodea, Prejna, Coada Cornetului) pe lângă multe alte proiecte mai puțin vizibile… Domnule Primar, vei rămâne in istoria Comunei! Odihnă vesnică!”, transmite o postare a paginii de socializare Balta – Mehedinți.

Citeste si Bianca a murit la doar 23 de ani. Tânăra studentă la Medicină s-a stins subit în timp ce se pregătea să iasă în oraş

Postarea a strâns sute de mesaje de condoleanțe din partea cetățenilor comunității. Stoican s-a aflat, timp de trei mandate, la cârma primăriei Balta, până în 2016.

Constantin Stoican s-a născut în satul Prejna, comuna Balta, la 22 februarie 1966. A urmat cursurile Liceului Economic din Târgu Jiu şi după terminarea liceului şi-a continuat studiile la Facultatea de Ştiinţe Economice din Craiova. Fostul primar lasă în urmă o soţie şi doi copii, o fată şi un băiat.

Citeste si Cel mai bătrân japonez a murit la vârsta de 111 ani. Spunea că secretul vieţii sale lungi este „iubirea de oameni”