Doliu în sportul românesc. Baschetbalista Alessia Maria Raiciu a murit în somn chiar în ziua în care împlinea 18 ani

Baschetbalista Alessia Maria Raiciu, legitimată la CS Olimpia București, a murit chiar în ziua în care a devenit majoră. Sportiva a murit în somn, chiar în ziua în care implinea 18 ani. Criminaliștii au intrat pe fir și au deschis dosar penal pentru moarte suspectă. Nimeni nu își explică de ce s-a stins din viață tânăra sportivă, care nu avea probleme medicale.

15 aug. 2022, 15:17

Doliu în sportul românesc. Baschetbalista Alessia Maria Raiciu a murit chiar în ziua în care împlinea 18 ani. Anunţul trist a fost făcut de Federaţia Română de Baschet.

Zborul unei baschetbaliste de reală perspectivă a fost curmat mult prea devreme…
Una dintre cele mai talentate sportive ale generației 2004 nu mai este printre noi. Alessia Maria Raiciu a decedat chiar în ziua în care împlinea 18 ani.

Citeşte şi: „M-am operat puțin la ceva”. Rică Răducanu, inconfundabil în ciuda problemelor de sănătate

Tânăra câștigase numeroase medalii la campionatele naționale juvenile alături de CS Olimpia București și bifase prezențe și în Liga Națională de Baschet Feminin, alături de Agronomia București. 

Federația Română de Baschet transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Odihnește-te în Pace, Alessia!„, este mesajul postat de Federaţia Română de Baschet pe Facebook.

Baschetbalista Alessia Maria Raiciu, legitimată la CS Olimpia București, a murit în somn. Criminaliștii au intrat pe fir și au deschis dosar penal pentru moarte suspectă. Nimeni nu își explică de ce s-a stins din viață tânăra sportivă, care nu avea probleme medicale.

Pe reţelele de socializare curg mesaje de condoleanţe.

„Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și un drum lin la Îngeri! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”

„Dumnezeu să te odihnească suflet blând și curat!”

„Dumnezeu s-o odihnească ! Condoleanțe familiei și putere să ducă această tragedie”.

„Nu exista durere mai mare.. Condoleanțe părinților ei!! Un copil atât de bun!!”

Citeşte şi: Ministrul Sportului laudă peformanța incredibilă reușită de David Popovici la Roma: „Deși știi cât ești de talentat și de bine pregătit, rămâi modest, concentrat, ambițios și dornic să ne aduci bucurie”