„M-am operat puțin la ceva”. Rică Răducanu, inconfundabil în ciuda problemelor de sănătate

Deși Rică Răducanu are mari probleme de sănătate, fostul portar suferind de gută, o problemă a picioarelor care îi provoacă mari dureri, umorul nu îl părăsește nici în aceste momente pe marele fotbalist.

15 aug. 2022, 10:42
„M-am operat puțin la ceva”. Rică Răducanu, inconfundabil în ciuda problemelor de sănătate

Rică Răducanu a făcut primele declarații despre operația la care a fost supus pentru Antena Stars, însă acesta nu a vrut să dea mai multe detalii despre intervenția suferită.

El susține numai că s-a operat și că în fiecare zi vine la unitatea medicală pentru a-și schimba pansamentul.

Chiar și așa, însă, Rică Răducanu, fostul mare portar, nu își pierde umorul. ”Sunt la spital, m-am pansat că m-am operat puțin la ceva. M-am operat și în fiecare zi vin să mă pansez. O operație, mă simt bine eu așa, dar asta e beleaua. Da, da, nu a fost ceva periculos”, a declarat Rică Răducanu conform sursei citate.

Rică Răducanu, pe numele său adevărat Răducanu Necula, s-a născut în anul 1946 și a jucat în celebra echipa națională de fotbal a României care a participat la Campionatul Mondial de Fotbal din anul 1970, din Mexic, unde naţionala noastră s-a clasat pe locul 11, nedepăşind faza grupelor.

Pentru această performanță, Rică Răducanu a fost decorat în martie 2008 cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a.

Acesta a atins recunoașterea absolută în perioada de 10 ani în care a evoluat la clubul bucureștean Rapid (1965-1975), el apărând poarta rapidiștilor în nu mai puțin de 233 de meciuri.

De asemenea, trebuie spus că Rică Răducanu a sot singurul portar român prins în ofsaid, acesta reușind de altfel 7 goluri în toată cariera sa.

Fotbalul nu a fost însă singurul domeniu în care fostul portar s-a implicat, chiar anul acesta el dezvăluind faptul că are o afacere pe litoral, o terasă de lux, care merge însă din ce în ce mai prost.

Asta deși, după cum declara el însuși, în anii precedenţi muncea şi el cot la cot cu angajații pentru a face față numărului mare de comenzi.

Influenţa lui Rică Răducanu nu se opreşte însă aici, acesta ajungând să aibă de a face, recent, chiar şi cu mediul politic. Astfel, fostul mare român a povestit cum a fost dat afară chiar de Nicușor Dan de la CSM București.

„Cel mai probabil cineva a avut nevoie să-și angajeze o rudă, un amic sau mai știu eu pe cine! Că toți avem tot felul de cunoștințe și de obligații!” spunea acesta, la momentul respectiv.