Doliu imens pentru o îndrăgită actriță. Și-a găsit părinții morți chiar înainte de Crăciun!

Pentru o actriță cunoscută sărbăorile de iarnă au venit cu o veste teribilă. Aceasta și-a găsit ambii părinți morți în propria locuință!

25 dec. 2021, 16:20
Doliu imens pentru o îndrăgită actriță. Și-a găsit părinții morți chiar înainte de Crăciun!

Doliu imens pentru o îndrăgită actriță. Îngrijorată că cei doi nu îi mai răspundea la apeluri și mesaje, acrtița și-a trimis o rudă la ei acasă. Vestea a picat ca un trăsnet pentru vedetă.

Doliu imens pentru o îndrăgită actriță. Și-a găsit părinții morți chiar înainte de Crăciun!

Alicia Witt, actrița din ”Walking Dead” și ”Dune”, este profund îndurerată după ce părinții ei au fost gășiți morți în propria casă. Poliția a deschis dosar pentru moarte suspectă.

Cadavrele lui Robert Witt, în vârstă de 87 de ani, și ale lui Diane Witt, în vârstă de 75 de ani, au fost descoperite luni la reședința din Worcester, după ce starul de la Hollywood a cerut unei rude să îi viziteze, după ce nu a mai reușit să ia legătura cu aceștia de mai multe zile.

Potrivit autorităților, nu au fost găsite urme de violență pe tupulurile acestora, dar condițiile în care au murit ridică multe semne de întrebare.

Soții Witt locuiau în aceea zonă de zeci de ani și ambii lucrau ca profesori de liceu înainte de pensionare. Pe lângă Alicia, familia Witt mai are un fiu, Ian.

Alicia Witt Roanne s-a nascut in Worcester Massachuttes, SUA la 21 august 1975. Fiind de mica un copil geniu, Alicia a invatat sa citeasca de la varsta de 4 ani si jumatate, beneficiind de toata atentia parintiilor Robert si Diane. La 14 ani, dupa primirea diplomei de liceu s-a mutat in Los Angeles, California. Si-a facut debutul in 1984 in filmul „Dune” ca apoi sa apara in serialul de televiziune din 1990 „Twin Peaks”, unde David Lynch a scris un rol special pentru ea. In 1993 tot Lynch, incantat de talentul ei, o distribuie in trilogia de la HBO „Hotel Room”, unde joaca rolul unei tinere femei cu mai multe tulburari de personalitate.

Citește și: Doliu în lumea filmului. O îndrăgită actriță s-a stins din viață! A stat aproape o lună în comă profundă
In 1994 la Festivalul de film Sundance, Witt primeste premiul special al juriului. In 1995 Alicia a aparut in „Domnul Olanda’s Opus”, precum si in ” Four Room” alaturi de Madonna si Lily Taylor. Alicia a combinat talentul sau actoricesc cu abilitatile ei de pian clasic in comedia romantica din 2000 „Playing Mona Lisa”. Cu acest rol Alicia a castigat premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul de comedie de Arte SUA. Apoi a aparut in serialele „The Sopranele” si in” Ally McBeall”.In 2001 joaca in” Vannila sky”, ca apoi in 2004 sa faca un rol excelet in „Ring of the nibelungs”. In toamna lui 2006 a aparut pe scena de la Londra in piesa „Pianoforte”, in productia lui Terry Johnson.

In 2007 este Reena Hale in filmul „Blue Smoke”, ecranizare dupa romanul scritoarei Nora Roberts, ca apoi sa joace alaturi de Al Pacino in ” 88 Minutes”, Are apariti si in serialul de televiziune „Lege si Ordine” in 2007. A reusit sa se integreze la Hollywood, mai incet, dar a reusit sa isi lase amprenta cu talentul ei, cu o voce ca un sunet dulce si cu ochii expresivi.

Citește și: Adriana Trandafir, gestul care a emoționat o țară întreagă. Cum a fost surprinsă actrița la mormântul Stelei Popescu: Gerul s-a îmbrăţişat cu linistea şi pacea eternă!