Doliu la Antena 1. Unul dintre cei mai importanţi jurnalişti de la Observator a murit de cancer

Un cunoscut producător de televiziune a murit după o luptă grea cu cancerul. Cristian Pavelescu, unul dintre cei mai vechi jurnaliști de la Antena 1, era unul dintre producătorii de la Observator.

27 apr. 2020, 15:37
Doliu la Antena 1. Unul dintre cei mai importanţi jurnalişti de la Observator a murit de cancer

Cristian Pavelescu a lăsat în urmă un băiat. Tragica veste a morții sale i-a întristat și pe cei care îl urmăreau pe conturile de socializare.

Doliu la Kanal D! A murit de coronavirus. Anunţul trist a fost făcut în emisiunea Andreei Mantea

„Dumnezeu sa te odihnească în pace și să-ți găsești liniștea alaturi de părinții tăi. Vocea ta o sa rămână multi ani in amintea a milioanelor de telespectatori”, este comenatriul scris de o cunoscută la una dintre fotografiile postate pe contul lui de Facebook.

Doliu în lumea presei. A murit poeta şi jurnalista Clara Mărgineanu

Supranumit „Zeffirelli”, Cristian Pavelescu și-a început cariera în televiziune într-una dintre pepinierele de jurnaliști din Oltenia, la „Teleuniversitatea” Craiova. Vocea sa inconfundabilă este un reper pentru mulți jurnaliști din România. La începutul anului, a fost depistat cu cancer la vezică. Duminică a fost de serviciu, alături de ceilalți colegi ai săi, iar luni a fost dus la spital, unde a și murit.