Doliu la clubul din capitală! A murit fostul portar cu care a câştigat trei campionate: „Va rămâne veşnic în inimile noastre!”

Jose Pacheco, fostul portar al lui Atletico Madrid, a încetat din viață în cursul zilei de miercuri, la vârsta de 75 de ani. Acesta a evoluat pentru gruparea madrilenă timp de 12 ani, după care a mai jucat, pe final de carieră, la Racing Santander și Logrones.

28 sept. 2022, 17:28
Doliu la clubul din capitală! A murit fostul portar cu care a câştigat trei campionate: „Va rămâne veşnic în inimile noastre!”
Doliu la clubul din capitală! A murit fostul portar cu care a câştigat trei campionate: "Va rămâne veşnic în inimile noastre!"

Născut în Santander, în 1947, Jose Pachecho a jucat la Las Gaunas în sezonul 1980-1981 (Segunda Divsion B), venind de la Racing  Santander, iar ulterior a jucat 12 ani pentru Atletico Madrid. Ulterior, Jose Pacheco a fost comentator sportiv timp de 20 de ani, la Radio Rioja. De asemenea, după retragerea din activitatea de fotbalist, a revenit la Logrones, unde a deschis un magazin de echipamente sportive.

Rudel Obreja a ajuns piele şi os! Imagini dureroase cu fostul preşedinte al FR Box VIDEO

Atletico Madrid a transmis un mesaj emoționant de adio. „Familia roș-albă deplânge moartea lui Jose Pacheco. Portar al echipei noastre între anii 1967-1978, a câștigat trei titluri de campion, două Cupe și o Cupă Intercontinentală. Va rămâne veșnic în inimile noastre”, a transmis clubul din capitala Spaniei.

Veste tristă în fotbalul românesc. A murit fostul fotbalist Florin Hidișan. Avea doar 40 de ani