Rudel Obreja a ajuns piele şi os! Imagini dureroase cu fostul preşedinte al FR Box VIDEO

Rudel Obreja, condamnat la cinci ani de închisoare în Dosarul "Gala Bute", a fost eliberat din închisoare pentru trei luni, pe 22 iulie, pentru a se trata de cancer. Fostul președinte al Federației Române de Box se află într-o situaţie dramatică şi a ajuns de nerecunoscut.

19 sept. 2022, 11:18
Rudel Obreja a ajuns piele şi os! Imagini dureroase cu fostul preşedinte al FR Box VIDEO

Rudel Obreja a ajuns piele şi os! Fostul campion are de ispășit o pedeapsă de cinci ani de detenție. După condamnarea din aprilie, ex-președintele FRB a aflat, în închisoare, că are cancer. Cum situația lui medicală s-a agravat pe zi ce trecea, Rudel Obreja a făcut cerere pentru eliberarea condiționată, aprobată de magistrații Tribunalului Ilfov.

Boala l-a măcinat însă teribil pe fostul sportiv, iar imaginile surprinse de Cancan spun totul despre chinul prin care trece Rudel Obreja.

Mai multe fotografii exclusive poţi vedea aici surprinse de paparazzi Cancan.

Aflat în mașină, în dreapta șoferului, acesta este schimbat total față de acum jumătate de an, când a fost trimis după gratii.

EXCLUSIV Soţia lui Rudel Obreja, după apariţia imaginilor cu fostul şef al FR Box afectat de cancer: „Nu este un tertip, i-a fost pusă viaţa în pericol!” VIDEO

Rudel Obreja a fost condamnat la cinci ani de închisoare și a ajuns după gratii pe 7 aprilie 2022. Fostul președinte al Federației de Box mai stătuse ţapte luni în închisoare, dar avea să fie eliberat la o sesizare a avocatului său, care a invocat alcătuirea ilegală a completurilor de judecători. În acelaşi dosar, Elenea Udrea, fost ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, a fost condamnată la şase ani de închioare.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Rudel Obreja. Soţia fostului boxer face dezvăluiri: „A început chimioterapia şi deja au apărut reacţiile adverse puternice, varsă, i-a căzut părul”