Veste tristă în fotbalul românesc. A murit fostul fotbalist Florin Hidișan. Avea doar 40 de ani

O veste teribilă a îndolait astăzi fotbalul românesc. Florin Hidișan, fostul fotbalist al Universității Cluj și al lui FC Argeș, a murit la doar 40 de ani din cauza unei boli grele.

11 sept. 2022, 15:50
Veste tristă în fotbalul românesc. A murit fostul fotbalist Florin Hidișan. Avea doar 40 de ani

Fotbalul românesc a fost îndoliat, astăzi, de vestea trecerii în neființă a fostului fotbalist din Liga 1, Florin Hidișan. Acesta a încetat din viață la doar 40 de ani, în urma unei lupte grele cu o boală teribilă.

În urmă cu un an, Florin Hidișan a aflat că suferă de cancer la stomac. După ce s-a aflat de situația dificilă prin care trece, foștii colegi, dar și foarte mulți sportivi din România au decis să facă donații pentru ca Florin Hidișan să poată ajunge în Statele Unite, la tratament, potrivit GSP.

Din păcate, însă, acest lucru nu s-a mai întâmplat. În urma tratamentului, Florin Hidișan slăbise foarte mult, iar organismul său nu a mai putut lupta cu boala.

Astăzi, Florin Hidișan a plecat în lumea de dincolo, lăsând un gol imens în sufletul familiei, dar și în inimile foștilor colegi și ale fanilor.

”Îmi pare rău. Condoleanțe familiei! Îl știam foarte bine, am fost colegi la FC Argeș. Fratele meu a fost coleg cu el, chiar țineau legătura, vorbeau aproape zilnic. Din păcate, asta e viața. Astea sunt marile problemele, nu că pierde cineva un meci”, a declarat Nicolae Dică, antrenor FCSB.

Citește și Tragedie în sport. Campionul a murit în somn la câteva zile după ce a câştigat titlul

Citește și Ministrul Sportului laudă peformanța incredibilă reușită de David Popovici la Roma: „Deși știi cât ești de talentat și de bine pregătit, rămâi modest, concentrat, ambițios și dornic să ne aduci bucurie”