Fostul junior dinamovist Alexandru Ciorniciuc a murit la 23 de ani

Fostul junior dinamovist Alexandru Ciorniciuc a murit miercuri, la vârsta de 23 de ani, după o luptă dură cu cancerul. Tânărul a câştigat, în 2013, Campionatul Naţional cu Dinamo, la grupa 1998.

13 mai 2021, 15:49
Fostul junior dinamovist Alexandru Ciorniciuc a murit la 23 de ani
Alexandru Ciorniciuc avea cancer pe creier

Fostul junior dinamovist Alexandru Ciorniciuc a murit. Tânărul fotbalist a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale pe creier în Turcia. De fiecare dată au existat complicații. Pe 21 aprilie a plecat din Turcia cu o ambulanță până în România, de unde a ajuns direct la un spital din țara noastră.

În tot acest timp, părinții lui Alex au stat în spital alături de fiul lor, în Turcia, pentru că acesta nu putea face nimic.

Pe 10 mai i-a fost făcută o nouă intervenție chirurgicală, iar din acel moment a fost băgat în comă indusă și corpul său n-a putut rezista decât până în seara de 12 mai.

Azi, la ora 21:30, băiatul meu a pierdut lupta cu viața. Iartă-mă, băiatul meu! Ai fost cel mai bun copil. Dumnezeu să te odihnească și drum lin printre îngeri. Pentru că ai fost un înger pe pământ”, a scris pe Facebook tatăl lui Alex, Sorin.

Fostul junior dinamovist Alexandru Ciorniciuc, component al grupei 1998 din cadrul Centrului de Copii şi Juniori al clubului nostru, a pierdut lupta cu viaţa! Dumnezeu sa-l odihneasca!„, se arată pe pagian de Facebook a FC Dinamo.

Rămas bun, prieten drag, odihneşte-te în pace!„, a scris şi atacantul dinamovist Robert Moldoveanu, potrivit News.ro.

Citeşte şi: A murit fosta glorie dinamovistă Constantin David „Flencea”: „L-am îngropat în sac”

Fostul junior dinamovist Alexandru Ciorniciuc a murit

Lupta cu cancerul pe creier, boala de care suferea, a fost una grea, iar în luna august a anului trecut, acesta şi-a spus povestea, rugând oamenii să îl ajute financiar.

Ma numesc Ciorniciuc Ioan Alexandru si am 22 de ani. in prezent ma aflu in Turcia la Istanbul si in urma unor investigatii amanuntite, in data de 17.08.2020 am efectuat un examen RMN din care a rezultat diagnosticul de cancer la creier. Ulterior am efectuat si un PET-CT pentru a vedea daca boala s-a extins si la celelalte organe. Rezultatul a fost de partea mea, tumora fiind localizata doar la creier. Este necesara operatia de urgenta, deoarece riscul este foarte mare in cazul in care nu se va extirpa tumora. 

Marti, 25.08.2020 sunt programat pentru interventia chirurgicala care va costa 15.000 € plus alte costuri suplimentare pentru internare si tratament postoperatoriu. Va multumesc celor care sunteti alaturi de mine si impreuna cu voi si cu ajutorul lui Dumnezeu sunt sigur ca voi trece peste aceasta grea incercare!„,era mesajul postat de fostul dinamovist.