Marcel Ciolacu o vrea pe FCSB în Ghencea. „E momentul ca această situaţie aberantă să înceteze!”

Marcel Ciolacu, liderul PSD şi posibil viitor ministru al Apărării, a declarat că nu înţelege de ce FCSB nu poate juca pe noua arenă din Ghencea şi a promis că se va implica pentru a rezolva această situaţie.

30 oct. 2022, 13:32
Marcel Ciolacu o vrea pe FCSB în Ghencea. „E momentul ca această situaţie aberantă să înceteze!”
Marcelo Ciolacu o vrea pe FCSB în Ghencea

Marcelo Ciolacu o vrea pe FCSB în Ghencea. Reacţia preşedintelui PSD vine după ce Gigi Becali a anunțat, vineri, că acesta i-ar fi promis că echipa roş-albastră va primi dreptul de a evolua în Ghencea.

„În ultimele zile, în care am călătorit de la Craiova până la Bacău, am răspuns la zeci de întrebări despre pensii, salarii, energie, agricultură, despre problemele vieții de zi cu zi. La o singură întrebare nu am știut efectiv ce să răspund. Un bărbat m-a întrebat dacă am vreo explicație pentru care FCSB nu este lăsată să joace pe noul stadion din Ghencea. I-am răspuns sincer că nu știu de ce, situația fiind mai presus de puterea mea de înțelegere”, a declarat MArcel Ciolacu pentru ProSport.

„Este momentul ca această situație aberantă să înceteze! Mă voi implica pentru ca suporterii să meargă atât la meciurile celor de la FCSB, cât și la cele ale Stelei”, a promis liderul PSD.

Citeşte şi: FCSB e „adevărata Steaua”. Comandatul CSA a făcut dezvăluirea: „Gigi Becali nu a furat echipa”

Marcel Ciolacu a precizat că nu este prieten cu Gigi Becali, dar în acest caz este vorba de „normalitate și decență”. „Cred că într-o țară în care fotbalul a ajuns să trăiască din amintiri este momentul ca această situație aberantă să înceteze! E aberant ca FCSB și Steaua să fie folosite într-un război orb al orgoliilor, război din care pierd, cu siguranță, atât suporterii, cât și fotbalul românesc! Nu sunt prieten cu Gigi Becali, dimpotrivă, avem principii de viață și crezuri politice diferite. Dar aici nu e vorba de politică, ci de normalitate și decență. De aceea, i-am spus acum câteva zile lui Gigi Becali că mă voi implica pentru ca, într-un interval rezonabil de timp, suporterii să poată merge în Ghencea, atât la meciurile din prima ligă ale FCSB, cât și la cele ale Stelei, în divizia secundă”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Sentinţă neaşteptată legată de palmaresul echipei Steaua. Gigi Becali, după decizia ICCJ: „Voi câştiga tot!”