Doliu la FCSB: „Tată, sper că ai murit fericit”

Aristidis Soiledis trece, din punct de vedere personal, printr-una dintre cele mai grele perioade din viață. Tatăl fundașului grec de la FCSB a decedat luni, după o lungă bătălie purtată cu cancerul. Tragedia vine la doar câteva luni de la trecerea în neființa a fratelui lui Soiledis.

16 dec. 2019, 16:18
Doliu la FCSB: „Tată, sper că ai murit fericit”

Aristidis Soiledis a fost integralist în ultimele două meciuri disputate de FCSB în campionat. După ce a evoluat fundaș central în disputa cu Gaz Metan, în care „roș-albaștrii” au câștigat fără gol primit, Soiledis a început tot în centrul apărării și la Ovidiu, contra Viitorului, unde a și reușit să deschidă scorul în prima repriză.

FCSB – CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM VIDEO la Digi Sport şi Telekom Sport în etapa a 22-a din LIGA 1

La mai puțin de 24 de ore de la meciul cu Viitorul, Aristidis Soiledis a anunțat pe contul personal de Instagram că tatăl său a trecut în neființa: „Tatăl meu, dragul meu, așteptai să dau un gol ca să mergi pe lumea cealaltă? Mereu mi-ai spus asta, să marchez.

Sper că ai murit fericit. Te voi iubi întotdeauna. Îți mulțumesc pentru tot. Să ai grijă de noi din Ceruri!”.

La finalul jocului, în care a evoluat atât fundaș central, cât și în banda stângă a apărării, după înlocuirea lui Ionuț Panțîru, Aristidis Soiledis a declarat că îi dedică reușita tatălui său, care trece printr-o perioadă dificilă.