Doliu la Hollywood. Actorul Bill Hayes, care a jucat mai bine de cinci decenii în serialul „Days of Our Lives”, a murit la vârsta de 98 de ani

Este doliu la Hollywood, Bill Hayes a murit la vârsta de 98 de ani. Actorul s-a stins în locuința sa, înconjurat de familie.

14 ian. 2024, 09:34
Doliu la Hollywood. Actorul Bill Hayes, care a jucat mai bine de cinci decenii în serialul „Days of Our Lives”, a murit la vârsta de 98 de ani
Actorul Bill Hayes a murit la 98 de ani

Vineri, 12 ianuarie 2024, Bill Hayes a murit la vârsta de 98 de ani, înconjurat de familie. Actorul american a jucat timp de 50 de ani în serialul „Days of Our Lives”. În luna iunie a anului trecut, artistul și-a sărbătorit cea de-a 98-a aniversarea pe platoul de filmare, înconjurat de colegi.

Bill Hayes a interpretat pentru prima dată personajul Doug Williams în 1970. Pe platoul de filmare a cunsocut-o pe cea care avea să-i devină soție, actrița Susan Seaforth Hayes.

Citește și: Un bucătar cunoscut a murit la 67 de ani. Vedeta era renumită pentru o emisiune culinară

Născut William Foster Hayes III în Harvey, Illinois, în 1925, Bill Hayes și-a început cariera de muzician cu hitul „Balada” scirs de Davy Crockett.

Apoi a început să se concentreze mai mult pe actorie și a obținut ceea ce a devenit rolul său cel mai notabil în „Days of Our Lives” de la NBC în februarie în 1970, în rolul unui deținut care era și cântăreț de lounge. Acesta a continuat sp interpreteze personajul lui Doug Williams în mod continuu pentru încă 5 decenii, până în 2023.

Citește și: Doliu în lumea filmului. Un celebru actor, cunoscut pentru rolurile din X-Men și Narcos, a murit la doar 42 de ani

Colega sa, Seaforth Hayesm s-a alăturat serialului cu doi ani înaintea sa, interpretând personajul Julie Williams. Cei doi au jucat rolul de cuplu pe micile ecrane și, în cele din urmă, s-au îndrăgostit în viața reală și s-au căsătorit în 1974. Popularitatea poveștii lor de dragoste i-a făcut chiar să apară pe coperta revistei Time în acel an.