Doliu la Puterea Dragostei. S-a stins din viaţă: „Îi transmit din suflet sincere condoleanţe”

Doliu la Puterea Dragostei, unul dintre concurenţii noului sezon a aflat o veste tristă şi anume că bunica lui s-a stins din viaţă. Mâhnirea este cu atât mai mare, că tânărul nu este acasă, să îşi conducă bunica pe ultimul drum

RomaniaTV.net
25 aug. 2020, 14:29

Andrei David, concurent ”Puterea Dragostei” sezonul 3, și-a dorit ca în aceste momente să fie singur, pentru a-şi plânge bunica. El a refuzat, de asemenea, să meargă la distracția cu băieții de pe plajă.

Cu deosebit regret și deosebită tristețe, vă informăm că bunica lui David a decedat și pe această cale îi transmit din suflet sincere condoleanțe”, este o parte din mesajul apărut pe o pagină ce aparține unei telespectatoare fidele a show-ului matrimonial de la Kanal D.

Primul cuplu de la Puterea Dragostei care se căsătoreşte. Când va avea loc nunta: „Vrem să facem totul ca la regi şi regine”

David este din Brașov, este inginer în știința calculatoarelor, iar ca hobby practică dansul latino, salsa și bachata.

Tânărul este dornic să-și găsească jumătatea, pe care o descrie ca fiind precum plajele din Cuba, adică fierbinți, frumoase și pline de energie. Andrei David consideră că viața e ca un mister și vrea să descopere ce efect va avea dragostea întâlnită într-un astfel de context în viața sa. Singurul lucru pe care nu-l va accepta la o femeie, spune el în primul interviu, este ca aceasta să îl trădeze.

Cristina Mihaela, noua prezentatorea de la Puterea Dragostei

Sezonul cu numărul trei de la Puterea Dragostei este prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, vedeta care a devenit cunoscută publicului dupa ce a concurat la Bravo, ai stil!, a prezentat, alături de Victor Slav „Îmi place dansul!” și a fost prezentatoarea rubricii „Secrete intre fete”, din cadrul emisiunii Teo Show, la Kanal D.

Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei; sunt nerabdatoare să îi cunosc pe concurenți, să intru în atmosfera de la filmări. Va fi o provocare frumoasă pentru că e vorba despre dragoste, despre oameni care își caută sufletul pereche. Sper să le port noroc concurenților!„, spunea Cristina Mihaela Dorobanțu la începutul show-ului.