Doliu la TVR! Aron Antal, fost redactor-șef al Redacției Emisiunilor pentru Minorități, a murit în urma infecției cu COVID-19

Aron Antal, de la Redacția Emisiunilor pentru Minorități de la TVR, a decedat în urma infectării cu noul virus COVID-19 la Spitalul Militar din Cluj-Napoca.

28 apr. 2021, 17:04
Doliu la TVR! Aron Antal, fost redactor-șef al Redacției Emisiunilor pentru Minorități, a murit în urma infecției cu COVID-19

Doliu la TVR! Aron Antal, fost redactor-șef al Redacției Emisiunilor pentru Minorități, a murit în urma infecției cu COVID-19. Înainte ca Aron Antal să fie depistat cu COVID-19, acesta a mers timp de o săptămâna la redacție cu simptome specifice infectării cu noul virus. Redacția nu a luat măsuri pentru a-și ține în siguranță angajații. Aron Antal avea febră și totuși a fost lăsat să vină la muncă în continuare, scrie Gazeta de Cluj.

Doliu la TVR! Aron Antal a murit în urma infecției cu COVID-19

După două săptămâni în care a fost internat la Spitatul Militar Cluj-Napoca, Aron Antal a decedat la vârsta de 64 de ani. Acesta mai avea doar câteva luni până la pensioanare.

Doliu în PSD. Un alt primar a murit după infectarea cu SARS-CoV-2

 

 

Aron Antal a pierdut din funcția de redactor șef al Redacției Emisiunilor pentru Minorități de la TVR, după ce a aprobat anul trecut difuzarea slujbei de Paște. Acesta a fost schimbat de Doina Gradea, iar în locul lui a fost numit temporar Alin Gelmărean.

„Doctorița săracilor” a murit de COVID. Ultimul mesaj este cutremurător

Doliu în România, dirijorul Răzvan Metea a murit la doar 42 de ani de Covid

Răzvan Metea, cunoscut dirijor, compozitor și profesorul la Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, a murit joi, din cauza COVID-19. Muzicianul avea doar 42 de ani. Fusese internat la începutul primăverii, bolnav de covid, și a petrecut mai multe săptămâni în terapie intensivă. Ieșise din comă și se părea că ce a fost mai greu trecuse. Au apărut complicații, însă, iar azi a trecut pe lumea cealaltă. „Familia și prietenii sunt devastați de veste, încă nu le vine să creadă.  O veste odioasă. A încetat din viață compozitorul, dirijorul și profesorul Răzvan Metea. O mult prea tânără victimă a virusului Covid-19. Condoleanțe și multă putere familiei”, a apărut pe pagina de Facebook Romanian Music Information Center.