Doliu pentru Mircea Geoană! Mama politicianului a murit

Fostul lider PSD Mircea Geoană, actual secretat general adjunct al NATO, a anunțat faptul că mama sa a murit. Politicianul trece prin clipe grele în aceste momente.

28 nov. 2020, 17:02
Doliu pentru Mircea Geoană! Mama politicianului a murit

Doliu pentru Mircea Geoană. Anunțul a fost făcut chiar de Mircea Geoană, pe pagina sa de Facebook. Secretarul General Adjunct al Nato a precizat că orice persoană care a cunoscut-o pe mama sa ar avea un cuvânt bun despre aceasta.

Citește și: Mihai Tudose, despre înghesuială PNL de la Caraș-Severin: ”E strigător la cer”

Doliu pentru Mircea Geoană. ”Astăzi ne-a părăsit pentru totdeauna, iubita mea mamă, Elena Iuliana Geoană. Un om bun, blând și iubitor, o soție, mamă, bunică și o prietenă fără pereche. Se va întâlni în Ceruri cu tata și cu bunicii mei dragi. Știu că toți cei care au cunoscut-o vor avea un cuvânt bun și că vor rosti o rugăciune în amintirea ei. Dumnezeu să o așeze între Cei Drepți și să ne ajute să trecem prin aceste clipe de mare tristețe și durere” , a postat Mircea Geoană pe Facebook.

Mircea Geoană susţine că Rusia, China şi Iran au campanii de dezinformare şi promovare a teoriilor conspiraţioniste privind COVID-19

Mircea Geoană, secretarul adjunct al NATO, a declarat într-un interviu la Digi24 faptul că Rusia, China și Iran au fost actoratii statali care s-au ocupat de dezinformări, campanii de dezinformare și promovarea teoriilor conspirației în ceea ce privește coronavirusul. Acesta a ținut să precizeze că este important ca oamenii să își aleagă surse de informare credibile.

”Am constatat, și specialiști noștri dar și cei din UE, pe partea celalată a orașului, aici în Bruxelles, cu care lucrăm foarte aproape, echipele noastre, echipele UE, echipele de la G7, grupul celor 7 țări industrializate, lucrăm împreună cu toți profesioniștii pentru că, într-adevăr, am asistat la o dezvoltare incredibil de masivă de dezinformare, de teorii ale conspirației, de atacuri cibernetice și atacuri hibride, și evident că acest lucru ne preocupă” , susține politicianul.

”De unde vin aceste atacuri? De la agenți statali și non-statali. Pentru că sunt actori statali care încearcă să profite de acest moment de cumpănă și să amplifice fracturi, unele pre-existente în societățile noastre, altele pur și simplu imaginare, să încerce să vină cu un contra-narativ în care spun: „Statele autoritare sunt mai eficiente în a lupta cu criza. Am găsit eu primul vaccinul!” ” , a declarat Mircea Geoană la Digi24.