Dolj: Profesor violent, cercetat pentru lovirea mai multor elevi

Un profesor de 28 de ani dintr-o comună doljeană este cercetat de poliţie pentru loviri şi alte violenţe, după ce pe numele său a fost depusă o plângere potrivit căreia ar fi lovit mai mulţi elevi, nemulţumit de rezultatele lor la învăţătură, informează România TV.

RomaniaTV.net
20 mai 2012, 08:07
Dolj: Profesor violent, cercetat pentru lovirea mai multor elevi

Un profesor de sport din comuna doljeană Bucovăţ este cercetat de poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, după ce pe numele său a fost depusă o plângere în acest sens.

Patru copii susţin că în urmă cu câteva zile au fost loviţi de profesorul de sport, care era supărat că nu reuşeau să rezolve nişte exerciţii la matematică. Unul dintre părinţii victimelor a depus plângere.

Poliţiştii de la Secţia Rurală de poliţie Bucovăţ au deschis o anchetă şi se efectuează cercetări sub aspect lovire sau alte violenţe.

Profesorul a fost deja audiat şi este cercetat în stare de libertate. Pentru copiii care susţin că au fost loviţi părinţii vor trebui să obţină  certificate medicolegale şi în funcţie de numărul de zile de îngrijiri se va stabili încadrarea faptei.